Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Arvioinnit aiheesta Turun kesäyliopisto

Keskiarvo: 4,8

(5)
Aihe erittäin kiinnostava, tarpeellinen, innostava
(4)
Teoreettisen viitekehyksen avaaminen ja harjoittelut sekä kokemusten jakaminen.
(5)
Pidin kouluttajien luonnikkaasta opetustyylistä, se sopi hyvin tähän aiheeseen. Odotukset täyttyivät, ja tulen ehdottomasti soveltamaan kurssilla oppimiani taitoja työelämässä. Sain tästä paljon irti.
Sovittelua lähestyttiin hyvin käytönnönläheisesti
(5)
Keskusteleva ja pohtiva ote.
(5)
Ajantasalla olevaa monipuolista tietoa, sekä hyvät ja asiantuntevat kouluttajat
(4)
Kaksi luennoitsijaa tekee koulutuksen eläväksi ja dialogi pysyy yllä. Kokonaisuus oli hyvä.
(5)
Paljon tietoa hyvässä muodossa. Hyvät materiaalit!
(4)
Monipuolinen ja toi uusia työkaluja omaan työhön + sai lisää teoriatietoa
(5)
Monipuolisesti asiaa ja toteutus vetäjävoittoisesti
(5)
Luennot, monipuolinen tieto, sekä käytäntö että teoria mukana. Asiantuntevat kouluttajat, kiva tila, hedelmät + kahvi!
(5)
Korean kieli ja kulttuuri 2: Opettaja oli hyvin mukava ja iloinen. Aiheet olivat kiinnostavia.
(5)
Korean kieli ja kulttuuri 2: Mukava opettaja, joka kieliopetuksen lisäksi kertoi myös maan tavoista/ historiasta yms. Eli antoi kokonaiskuvan maasta ja kulttuurista.
(5)
Korean kieli ja kulttuuri 1: Rento meininki, mukava opettaja ja hauskat oppimistavat.
(4)
Korean kieli ja kulttuuri 1: Hyvä kurssi aloittelijalle tai jo hiukan kieltä osaavalle. Oppimistahti oli sopivan nopea ja haastava.
(5)
Englannin peruskieliopin tehokertaus: Kaikki osa-alueet käytiin selkeästi läpi. Kouluttaja oli mahtava ja osasi opettaa niin että oppi meni perille. Meillä oli kiva porukka tunneilla, oli ilo opiskella.
(5)
Englannin peruskieliopin tehokertaus: Koulutus oli sitä mitä pitikin, eli englannin kieliopin tehokertausta. Asiaa oli paljon, mutta hienosti kaikki tuli käytyä läpi.
(4)
English for medical professionals - englantia terveydenhuoltoalalle: Todella monipuolinen kurssi. Opettaja puhui selkeästi englantia ja oli hereillä koko ajan jos joku ei ymmärtänyt häntä.
(5)
English for medical professionals - englantia terveydenhuoltoalalle: Opettajalla oli runsaasti omia materiaaleja. Hyvin laaja ja käytännöllinen kurssi.
(5)
Sharpen your English 3: Kouluttaja oli hyvin asiantunteva ja toi tunneille ajankohtaisia aiheita ja sanastoa.
(5)
Sharpen your English 3: Monipuolinen kertaus kieliopista. Kurssin jälkeen varsinainen englannin puhuminen on varmempaa kun prepositiot ja kielioppisäännöt ovat tuoreempina mielessä.
(5)
Sharpen your English 3: Todella taitava ja miellyttävä opettaja, joka innosti ja loi turvallisen ilmapiirin.
(5)
Espanjan alkeet 2 ¡Me gusta estudiar español!: Maria on kannustava mutta samalla osaa haastaa oppilaat aktiivisuuteen, todella hyvä opettaja!
(5)
Espanjan alkeet 1 - ¡Bienvenidos!: Opettajan vahva ammattitaito, tasapuolisuus. Opetustahti erinomainen.
(5)
Espanjan alkeet 1 - ¡Bienvenidos!: Hyvä alkeiskurssi!
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.