Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Arvioinnit aiheesta Turun kesäyliopisto

Keskiarvo: 4,8

Koulutukseen osallistunut
Aihe erittäin kiinnostava, tarpeellinen, innostava
Koulutukseen osallistunut
Teoreettisen viitekehyksen avaaminen ja harjoittelut sekä kokemusten jakaminen.
Koulutukseen osallistunut
Pidin kouluttajien luonnikkaasta opetustyylistä, se sopi hyvin tähän aiheeseen. Odotukset täyttyivät, ja tulen ehdottomasti soveltamaan kurssilla oppimiani taitoja työelämässä. Sain tästä paljon irti.
Sovittelua lähestyttiin hyvin käytönnönläheisesti
Koulutukseen osallistunut
Keskusteleva ja pohtiva ote.
Koulutukseen osallistunut
Ajantasalla olevaa monipuolista tietoa, sekä hyvät ja asiantuntevat kouluttajat
Koulutukseen osallistunut
Kaksi luennoitsijaa tekee koulutuksen eläväksi ja dialogi pysyy yllä. Kokonaisuus oli hyvä.
Koulutukseen osallistunut
Paljon tietoa hyvässä muodossa. Hyvät materiaalit!
Koulutukseen osallistunut
Monipuolinen ja toi uusia työkaluja omaan työhön + sai lisää teoriatietoa
Koulutukseen osallistunut
Monipuolisesti asiaa ja toteutus vetäjävoittoisesti
Koulutukseen osallistunut
Luennot, monipuolinen tieto, sekä käytäntö että teoria mukana. Asiantuntevat kouluttajat, kiva tila, hedelmät + kahvi!
Koulutukseen osallistunut
Korean kieli ja kulttuuri 2: Opettaja oli hyvin mukava ja iloinen. Aiheet olivat kiinnostavia.
Koulutukseen osallistunut
Korean kieli ja kulttuuri 2: Mukava opettaja, joka kieliopetuksen lisäksi kertoi myös maan tavoista/ historiasta yms. Eli antoi kokonaiskuvan maasta ja kulttuurista.
Koulutukseen osallistunut
Korean kieli ja kulttuuri 1: Rento meininki, mukava opettaja ja hauskat oppimistavat.
Koulutukseen osallistunut
Korean kieli ja kulttuuri 1: Hyvä kurssi aloittelijalle tai jo hiukan kieltä osaavalle. Oppimistahti oli sopivan nopea ja haastava.
Koulutukseen osallistunut
Englannin peruskieliopin tehokertaus: Kaikki osa-alueet käytiin selkeästi läpi. Kouluttaja oli mahtava ja osasi opettaa niin että oppi meni perille. Meillä oli kiva porukka tunneilla, oli ilo opiskella.
Koulutukseen osallistunut
Englannin peruskieliopin tehokertaus: Koulutus oli sitä mitä pitikin, eli englannin kieliopin tehokertausta. Asiaa oli paljon, mutta hienosti kaikki tuli käytyä läpi.
Koulutukseen osallistunut
English for medical professionals - englantia terveydenhuoltoalalle: Todella monipuolinen kurssi. Opettaja puhui selkeästi englantia ja oli hereillä koko ajan jos joku ei ymmärtänyt häntä.
Koulutukseen osallistunut
English for medical professionals - englantia terveydenhuoltoalalle: Opettajalla oli runsaasti omia materiaaleja. Hyvin laaja ja käytännöllinen kurssi.
Koulutukseen osallistunut
Sharpen your English 3: Kouluttaja oli hyvin asiantunteva ja toi tunneille ajankohtaisia aiheita ja sanastoa.
Koulutukseen osallistunut
Sharpen your English 3: Monipuolinen kertaus kieliopista. Kurssin jälkeen varsinainen englannin puhuminen on varmempaa kun prepositiot ja kielioppisäännöt ovat tuoreempina mielessä.
Koulutukseen osallistunut
Sharpen your English 3: Todella taitava ja miellyttävä opettaja, joka innosti ja loi turvallisen ilmapiirin.
Koulutukseen osallistunut
Espanjan alkeet 2 ¡Me gusta estudiar español!: Maria on kannustava mutta samalla osaa haastaa oppilaat aktiivisuuteen, todella hyvä opettaja!
Koulutukseen osallistunut
Espanjan alkeet 1 - ¡Bienvenidos!: Opettajan vahva ammattitaito, tasapuolisuus. Opetustahti erinomainen.
Koulutukseen osallistunut
Espanjan alkeet 1 - ¡Bienvenidos!: Hyvä alkeiskurssi!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.