Arvioinnit aiheesta Turun kesäyliopisto

Keskiarvo: 4,8

Koulutukseen osallistunut
Koulutus: iRest® – Eheyttävä palautuminen. Kouluttajalla oli valtavan ihana ja erinomaisesti meditaatioon sopiva ääni sekä selkeä ja sulava puhetyyli.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: iRest® – Eheyttävä palautuminen. Kurssilla oli sopivassa suhteessa teoriaa ja käytäntöä. Opetus oli oivalluttavaa ja jätti tilaa myös kurssilaisten omille ajatuksille ja keskustelulle. Kurssin suurin anti oli sen tuottamat uudet kokemukset.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: Työelämän vaikeat tilanteet. Sisältö oli mielenkiintoisesti ja selkeäsanaisesti kerrottu ja vaikka oli ns. lakitekstiä, esimerkit auttoivat hahmottamaan asiaa.
Koulutukseen osallistunut
Kiinan kielen alkeet 2: Opettaja on hyvä ja perusteellinen sekä kannustava. Virheiden tekemistä ei tarvinnut nolostella. Todella hyvää ääntämisopetusta, joka minulla haasteena.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: Excel perusteet - tehopäivä. Erinomainen koulutus, vastasi omaan tarpeeseen.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: Osakesijoittamisen peruskurssi. Loistava luennoitsija. Hyvä sisältö. Tästä sai potkua viedä oma salkku uudelle tasolle. Kiitos!
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: Enemmän irti Excelistä. Asioissa edettiin sopivan rauhallista tahtia ja aivan loistavaa, että materiaalit oli kaikki valmiina ja samaan aikaan pystyi itse harjoittelemaan.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: Google-mainonnan perusteet. Kouluttaja oli selkeä ja hyvää oli teorian ja käytännön harjoittelun yhdistäminen. Sain hyvää tietoa ja koulutuksesta on hyötyä työssäni. Etenemistahti oli sopiva.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: Google-mainonnan perusteet. Selkeä kouluttaja, hyvä puheääni. Harvoin on 10 pisteen tyyppi (peukku!)
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: Jännittäjäryhmän ohjaajakoulutus. Koulutus oli informatiivinen, innostava ja kattava. Se tarjosi oikeita välineita arjen työhöni. Kiitos laadukkaasta koulutuksesta!
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: Luovan kirjoittamisen työpaja. Kouluttaja oli loistava, kannustava, asiansa osaava, mukava. En olisi voinut kuvitella parempaa kurssia.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: Luovan kirjoittamisen työpaja. Kouluttaja oli huippuluokkaa! Huomioi osallistujat, oli asiantunteva ja kannustava.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: Luovan kirjoittamisen työpaja. Ihan mahtava, osaava, innostunut ja kannustava opettaja. Sain runsaasti uutta tietoa ja opettajalla on taito opettaa teoriaa niin, että se ei tunnu teorialta. Sain rohkeutta oman tekstin tuottamiseen.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: Osakesijoittamisen syventävä kurssi. Hyvät esimerkit. Kouluttajan reipas ja iloinen ote vakavaan asiaan :-)
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: Osakesijoittamisen syventävä kurssi. Luennoitsijalla oli erinomainen luentomateriaali. Kaikkea uutta asiaa ei pysty omaksumaan kerralla, mutta asioita voi kerrata katsomalla jälkitallenteen.
Koulutukseen osallistunut
Stressin kanssa selviytyminen on helpottunut, olen enemmän läsnä vuorovaikutustilanteissa, olen rohkeampi käyttämään opittuja taitoja.
Koulutukseen osallistunut
Ohjaaja on erittäin kokenut, hänellä on paljon hyviä vinkkejä, osaa neuvoa ja ohjaa meitä. Olen todella tyytyväinen siitä että meillä oli näin osaava kouluttaja.
Koulutukseen osallistunut
Puolan kielen alkeet verkossa: Innostavat ja asiantuntevat opettajat, jotka loivat todella monipuolisia harjoituksia ja käyttivät hyvin hyödykseen tietotekniikan mahdollistamia tehtävätyyppejä. Puola on todella vaikea kieli, ja alkeiden opiskelukin vaatii aikaa, joten tässä tuli oivallinen paketti opiskeltavaa pitkäksi aikaa. Tekemistä oli paljo...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Hyvää oli ryhmähenki, koulutuksesta saadut toimivat menetelmät ja ratkaisukeskeisen viitekehyksen siirtyminen käytäntöön laaja-alaisesti omassa elämässä. Kurssimateriaaleiksi valittu kirjallisuus oli myös mielenkiintoista ja opintojen kannalta tarkoituksenmukaista.
Koulutukseen osallistunut
Sain itselleni paljon tietoa terveellisestä ravinnosta, esimerkiksi suolan merkityksestä kansansairauksiin.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: CERAD-tehtäväsarjan perusteet. Asia käytiin läpi hyvin ja kysymyksiä sai esittää ja niihin tuli perustellut vastaukset. Aihe itsessään oli kiinnostava.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus: CERAD-tehtäväsarjan perusteet. Käytiin perusjuttuja ja käytännön asioita läpi, se on hyvä koska kaipaan itselleni vahvistusta että teen testiä oikealla tavalla.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus oli monipuolinen, asiantunteva, innostava, herätti kiinnostuksen opiskella lisää kurssin asioita tai siihen liittyviä juttuja.
Koulutukseen osallistunut
Kouluttaja ensiluokkainen. Kohtaamisen tapa ja joustavuus upeita. Ihana, pieni ryhmä. Olen iloinen, että sain käytyä ja päätökseen tämän pitkäaikaisen haaveeni. Tästä jää paljon muistoja.
Koulutukseen osallistunut
Hyvää koulutuksessa oli pariterapian eri suuntausten esittely ja erityiskysymysten käsittely. Oli jätetty sopivasti tilaa koulutusryhmässä tapahtuvaan reflektointiin ja siihen rohkaistiin.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.