86. Työsuojelupäällikkökurssi TSPK®, Helsinki

Työterveyslaitos, paikassa Helsinki
Kesto
13 päivää
Hinta
4 800 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
23 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
13 päivää
Hinta
4 800 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
23 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 4 800 EUR + alv 24 % / osallistuja

86. Työsuojelupäällikkökurssi TSPK®, Helsinki

Työsuojelupäällikkökurssi valmentaa sinut päätoimisen tai muun toimen ohella toimivan työsuojelu- tai työturvallisuuspäällikön tehtävään. Se ohjaa sinua kehittymään työpaikan työsuojelun asiantuntijaksi. Koulutus auttaa sinua muodostamaan kokonaisvaltaisen näkemyksen omasta roolistasi työsuojelun ja organisaation muun toiminnan kehittämisessä.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu 13 lähiopetuspäivästä ja on laajuudeltaan 250 tuntia. Se jakaantuu työsuojelun yleisiin sisältöalueisiin sekä osallistujan henkilökohtaisen oppimisen ja ammatissa kehittymisen prosessiin, johon sisältyy myös henkilökohtainen kehittämistyö. Koulutuksen aikana työskennellään myös verkko-oppimisympäristössä.TutustumisjaksoKoulutus alkaa tutustumisjaksolla Moodle-oppimisympäristössä, jossa on ennakkotehtäviä ja koulutuksen yleisten asioiden läpikäyntiä. Tutustumisjakson päivämäärät vahvistetaan myöhemmin.1. lähijakso: 23. - 25.4.2024 Vaikuttava työsuojelu2. lähijakso: 27. - 29.8.2024 Työkykyinen työntekijä3. lähijakso: 12. - 14.11.2024 Turvallinen työympäristö4. lähijakso: 28. - 31.1.2025 Tuottava työ

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

23 huhtikuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu osa- ja päätoimisille työsuojelupäälliköille, sekä muille työnantajan edustajille (johtajat, esihenkilöt), päätoimisille työsuojeluvaltuutetuille, työsuojelun ja työturvallisuuden asiantuntijoille sekä viranomaisille. Sinun odotetaan hallitsevan perustiedot työsuojelusta, kuten työsuojelun peruskoulutuksen tai vastaavan oppimäärän. Koulutus täyttää European Occupational Safety and Health Manager (EurOSHM) –spesifikaation koulutusta koskevat vaatimukset.

Koulutuspaikka

Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41 b
00250
Helsinki

Kustannukset

4800,00 EUR + alv 24%
Osallistumismaksu sisältää opiskeluoikeuden, materiaalin ja ohjelman mukaisen toteutuksen ja tarjoilut.

Ilmoittautuminen suljetaan jo aiemmin, mikäli koulutuspaikat tulevat täyteen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 86. Työsuojelupäällikkökurssi TSPK®, Helsinki? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu