Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus 40 h

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy
Yhteenveto
40 tuntia
Kysy seuraavaa koulutusta
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus 40 h

järjestyksenvalvojan-peruskoulutus-uudenmaan-aikuiskoulutuskeskus

Suorita järjestyksenvalvojan peruskoulutus

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus uusiutui kokonaisuudessaan lakiuudistuksen myötä 1.1.2017. Uusi kurssi on pituudeltaan 40 oppituntia ja sisältää sekä käytännön harjoittelua eri oppiaiheissa että teorian opiskelua.

Koulutuksen sisältö

Kurssin käytännön harjoittelua ovat alkusammutus, voimankäyttö, turvallisuustarkastus ja ensiapukoulutus. Teorian opiskelussa käydään laaja-alaisesti läpi lainsäädäntöä ja käytännön asioita järjestyksenvalvojan työn eri toimialueisiin liittyen.

Kurssi sisältää myös teoriakokeen sekä näyttökokeen. Kurssin läpäisseet saavat kurssista todistuksen, jolla voi hakea järjestyksenvalvojan hyväksyntää poliisilta. Järjestyksenvalvojaksi voidaan hyväksyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on nuhteeton tausta.

Kurssilla on myös mahdollisuus suorittaa fyysisen voimankäytön perusteet, josta saa erillisen todistuksen. Sen saa, kun suorittaa hyväksytysti aiheesta näyttökokeet sekä erillisen kirjallisen kokeen.

Tilauskursseja myös yrityksille ja yhdistyksille

Uudenmaan aikuiskoulutuskeskus järjestää myös tilauskursseja yrityksille ja yhdistyksille. Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous, jos yrityksessänne tai yhdistyksessänne tarvitaan koulutusta.

Turvallisuusalan kouluttajalla on pitkä ja vankka yli 20 vuoden kokemus yksityisen turvallisuusalan kenttä- ja johtamistyöstä sekä yli 10 vuoden kokemus turvallisuusalan kouluttamisesta. Kouluttaja on sosiaalinen ja asiantunteva.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Järjestyksenvalvojan peruskoulutus 40 h, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Laaja-alaisuutensa ansiosta kurssi on erittäin yleishyödyllinen, joten sen käyvät monet sellaisetkin henkilöt, joilla ei ole aikomusta toimia järjestyksenvalvojana.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Järjestyksenvalvojan peruskoulutus 40 h? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Haluatko parasta opetusta? Aiheina mm. työturvallisuus ja raskaan kaluston kuljettaminen

Haetko koulutusta tai yrittämiseen liittyvää ohjausta? Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskuksen toiminta kattaa mm. seuraavat aiheet: työturvallisuus, trukkikortti, tulityökortti, tieturvakortti ja matkailualan sekä sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutukset. Haluatko tilata yritykseenne motivoivan ja ammattitaitoisen opettajan? Tarvitsetko korkealla työskentelyyn, sukeltamiseen tai säiliötyöskentelyyn lisää osaamista? Oletko...


Lue lisää kouluttajasta Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Jarrutie 1
00770 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
uakk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Järjestyksenvalvojan peruskoulutus 40 h täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: