Suodata
Sosiaalinen media
Toteutustapa
Koulutustyyppi
Paikka
Näytä kaikki suodattimet
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-16 koulutusta 16 tuloksesta
Mainokset

Lisää samankaltaisia koulutusaloja

Lisää artikkeleja aiheesta: Sosiaalinen media -koulutus

Osallistujien kokemuksia aiheessa Sosiaalinen media

Instagram tarjoaa alustan yrityksen kehitykselle

Instagram on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana, jonka myötä myös Instagram-markkinointi on herättänyt yhä suurempaa kiinnostusta. Instagram on viime vuosina ollut nopeimmin kasvava sosiaalisen median kanava, mikä osaltaan viestii sen suosiosta. Päivittäisiä käyttäjiä on jopa 500 miljoonaa. Tämän vuoksi myös Instagramin potentiaalin ymmärtäminen on yrityksille hyvin keskeistä, ja sen markkinointi- ja viestintämahdollisuuksiin keskittyvät koulutukset mahdollistavat syvemmän ymmärryksen Instagramin mahdollisuuksista nyt ja tulevaisuudessa. 

Markkinointi instagramissa on tehokasta

Instagramin nopea kasvu ja aktiivinen käyttäjäkunta ovat tekijöitä, jotka mahdollistavat tehokkaan markkinoinnin. Instagramilla on käytössään monia valttikortteja markkinoinnin ja myynnin saralla, kuten tarinat-osio sekä erillinen Instagramissa toimiva verkkokauppa. Potentiaaliset asiakkaat etsivät tietoa Instagramissa. Aktiivinen yritys, joka tuottaa mielenkiintoista ja vaikuttavaa sisältöä, herättää huomion.

Sisällöntuotanto Instagramissa edellyttää säännöllisyyttä ja suunnitelmallisuutta, jotta se olisi mahdollisimman tehokasta ja tuloksellista. Maksettu mainonta on orgaanisen näkyvyyden ohella tärkeä osa markkinointiviestintää, jossa keskiössä on yrityksen kasvu ja myynnin lisääminen. Maksetun mainonnan avulla on mahdollista tavoittaa haluttu kohderyhmä, ja saavuttaa toivottuja tuloksia. 

Mitä hyötyä Instagramin ymmärtämisestä on yritykselle?

  • Instagram on monipuolinen ja visuaalinen viestintäkanava, joka luo hyvät puitteet markkinoinnille ja viestinnälle
  • Kohderyhmien tavoittaminen kustannustehokkaasti on helppoa
  • Instagramin käyttäjien sitoutumisaste on korkea, jolloin myös yritys voi helpommin saada sitoutunutta asiakaskuntaa
  • Mielenkiintoisen sisällön avulla yritys voi erottua kilpailjoista

Instagramiin keskittyvät koulutukset tarjoavat mahdollisuuden kehittyä Instagramin erityisosaajaksi. Uusimpien trendien hallinta ja ajankohtaisimman tiedon saatavuus ovat sosiaalisessa mediassa menestyksen avaimia, jotka tulee olla hallussa. Koulutukset tarjoavat apua muun muassa toimivan sisällön suunnitteluun ja toteuttamiseen, tiedon visualisointiin sekä Instagramin analytiikkaan ja seurantaan. 

Palaa sivun alkuun

Lähteet: Suomen digimarkkinointi Oy, Oddly Digital