Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-7 koulutusta 7 tuloksesta
Näyttää 1-7 koulutusta 7 tuloksesta
 

Verkkokauppakoulutus perehdyttää vauhdilla kasvavaan vähittäiskaupan osa-alueseen

Verkkokauppa on vauhdilla kasvava ja jatkuvasti kehittyvä ala. Nykyään yhä useampi ihminen ostaa tarvitsemansa palvelun tai tuotteen verkosta, ja lukuisat yritykset tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden hoitaa ostoksensa myös internetin välityksellä. Tuotteet, joita ennen sai ostettua ainoastaan ulkomailla käydessä, ovat nyt hiirenklikkauksen päässä, samoin kuin lentoliput tai päivittäiset ruokaostokset.

Verkkokauppakoulutus auttaa ymmärtämään kaupankäyntiä verkossa

Verkkokaupan kasvu haastaa suomalaisen kaupan, mutta se tarjoaa myös uusia mahdollisuuksia. Verkkokauppaa käsittelevät koulutukset voivat esimerkiksi:

  • auttaa verkkokaupan perustamisessa
  • kehittää olemassaolevaa verkkokauppaa
  • kehittää verkkokaupan myyntiä
  • opastaa verkkokaupan markkinoinnissa

Verkkoliiketoimintaan keskittyvä koulutus auttaa ymmärtämään paremmin verkkokaupankäyntiä ja kuluttajien käyttäytymistä netissä sekä tarjoaa vinkkejä siitä, miten tavoittaa asiakkaita myös verkossa ja kasvattaa näin liiketoimintaa. Verkkokauppakoulutus tutustuttaa myös esimerkiksi kaupan hallinnan asetuksiin, sen normaaleihin ylläpidon keinoihin ja verkkokaupan maksu- ja toimitustapoihin.

Palaa sivun alkuun

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä
Inspiraatioksi
Kiinteistöpalveluiden ammattitut...
Opiskelijatarina: Amiedu

Mirsad Hadsiu aloitti Heka-Kumpula Oy:ssä viisi vuotta sitten ja tekee nyt asuntojen huoltotöitä. Mirsad opiskelee kiinteistöpalvelujen ammattitutkintoa, joka syventää hänen myös Amiedussa suorittamaansa kiinteistöpalvelujen perustutkintoa.

Lue lisää
Johtamisen erikoisammattitutkint...
Opiskelijatarina: Amiedu

Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy yksikönjohtajana toimiva Pinja Marjamäki suoritti sosiaali- ja terveysalalle suunnatun Johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Lue lisää
Koulunkäyntiavustajaksi oppisopi...
Opiskelijatarina: Amiedu

Suomeen seitsemän vuotta sitten muuttanut Anna Rubanova työskentelee koulunkäyntiavustajana valmistavalla luokalla 1-2 luokkalaisten maahanmuuttajien kanssa. Kun koulun rehtori ehdotti oppisopimusta, Anna innostui heti mahdollisuudesta. 

Koulunkäyntiavustajaksi maahanmuuttajakoulutuksella