Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SFS 6002 Teollisuus SÄTKY -koulutus

Adato Energia Oy
Yhteenveto
1 päivä
295 EUR + alv 24 %
Haku päättyy: 8.10.2019
   
Kemi
15.10.2019
Avoin koulutus

SFS 6002 Teollisuus SÄTKY -koulutus

SFS 6002 Teollisuus SÄTKY-koulutus - Adato Energia Oy

SFS 6002 Teollisuus SÄTKY -koulutuksella sähkötyöturvallisuus kuntoon

Standardi SFS 6002 “Sähkötyöturvallisuus” edellyttää, että kaikki sähköalan töitä tekevät henkilöt tuntevat oman työympäristönsä ja tehtäviensä osalta turvalliset toimintatavat. Standardin edellyttämällä sähkötyöturvallisuuskoulutuksella varmistetaan turvallisten toimintatapojen tuntemus.

SFS 6002 Teollisuus SÄTKY -koulutus

Nykyisin useat sähköalalla töitä tekevät henkilöt joutuvat toimimaan heille vieraassa työympäristössä ja usean haltijan sähkölaitteistoissa, joissa on erilaiset toimintatavat, sillä yhtiöiden omistussuhteet ovat muuttuneet ja kunnossapitotoimintoja on ulkoistettu. 


Tämän seurauksena on syntynyt tarve luoda perinteisen SÄTKY- koulutuksen rinnalle yhteiset turvallisuus-ja toimintaperiaatteet pienjännite ja yli 1 kV suujänni-tetöihin sekä SFS 6002 TEOLLISUUSSÄTKY -koulutus. Tavoitteena on käyttövarmuuden ja turvallisuuden edistäminen, sekä alan yhteisten toimintatapojen ja käsitteistön yhdenmukaistaminen voimalaitoksissa ja teollisuudessa. Kirjasessa ja koulutuksessa turvallisuusohjeet ja -menettelyt esitetään mahdollisimman käytännönläheisesti työympäristöön sovellettuna.

Kohderyhmä

Kaikki sähköalan töitä tekevät henkilöt

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SFS 6002 Teollisuus SÄTKY -koulutus ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Adato Energia Oy

Adato Energia Oy

Adato Energia Oy palvelee energia-alaa 

Adato Energia Oy kerää uusinta tietoa, julkaisee sitä eteenpäin ja kouluttaa energia-alan toimijoita. Adato Energia Oy tarjoaa ajankohtaista tietoa energiasta, alan muutoksista, lainsäädännöstä ja ohjeistuksista. Yrityksen omistaa Energiateollisuus ry. Koulutuksien vahvuuksia ovat ajankohtaisuus, käytännönläheisyys ja soveltuvuus omaan työhön. Vuosittain järjestetään noin 150...


Lue lisää kouluttajasta Adato Energia Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Adato Energia Oy

Eteläranta 10
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.adato.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 7 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SFS 6002 Teollisuus SÄTKY -koulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti, Laippaliitoskoulutus ja monet muut koulutukset.