Adato Energia Oy

Adato Energia Oy palvelee energia-alaa

Adato Energia Oy kerää uusinta tietoa, julkaisee sitä eteenpäin ja kouluttaa energia-alan toimijoita. Adato Energia Oy tarjoaa ajankohtaista tietoa energiasta, alan muutoksista, lainsäädännöstä ja ohjeistuksista. Yrityksen omistaa Energiateollisuus ry.

Tärkeimpänä tehtävänä energia-alan osaajien kouluttaminen

Koulutuksien vahvuuksia ovat ajankohtaisuus, käytännönläheisyys ja soveltuvuus omaan työhön. Vuosittain järjestetään noin 150 seminaaria ja koulutustilaisuutta, joihin osallistuu tuhansia energia-alan ammattilaisia.

Koulutustapahtumat on suunnattu ennen kaikkea energiayhtiöissä työskenteleville henkilöille, mutta myös muille alan toimijoille. Kohderyhminä ovat sähköasentajat, taloushallinnon ja asiakaspalvelun henkilöstö, työnjohtajat, erilaiset asiantuntijaryhmät sekä yritysjohto. Saatavilla on myös yrityskohtaista koulutusta.

Ajankohtaista tietoa energia-alasta

Adato Energia Oy tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja asiakasviestinnän muuttuviin tarpeisiin. Perinteisen, painetun asiakaslehden rinnalle on kehitetty erilaisia sähköisen asiakasviestinnän ratkaisuja. Yritys kustantaa myös Energiauutiset-lehteä, joka on alan johtava ammattilehti. Lehtikustantajana Adaton vahvuudet ovat energia-alan hyvä tuntemus ja pitkät perinteet laadukkaiden painotuotteiden julkaisijana.

Kaukolämpöekstra ja Sähköverkkoekstra ovat alalla paljon käytettyjä tietopankkeja ja työkaluja, jotka sisältävät lähes kaiken sen tiedon, mitä kaukolämmön tai sähköverkon ammattilainen työssään tarvitsee.

Adaton tietopalvelut tukevat energiayritysten asiakaspalvelua niin energiansäästöön kuin energiankäytön tehokkuuteen liittyen. Palvelukokonaisuus sisältää koulutusta, sähköisiä laskenta- ja analyysityökaluja sekä painotuotteita.

Adato tuottaa ja jakaa runsaasti alaan liittyviä suosituksia, ohjeita ja oppaita.

Lisätietoa Adaton koulutuksista

Ota yhteyttä Adatoon täyttämällä yhteydenottopyyntö. Saat lisätietoa Adaton energiakoulutuksista!

Tekniikka
Energia Kesto Hinta Paikka Alkaa
Energia-alan esimiesvalmennus -kurssikokonaisuus 3 x 2 päivän koulutusjaksoa 1 890 EUR + alv 24 % Tampere 25.1.2018
Global District Energy Days, 25.-27.9.2018 3 päivää Helsinki 25.9.2018
Kaukolämmön perehdytys -verkkovalmennuspaketti 3 moduulia 400 EUR + alv 24 % Verkossa/etänä Milloin tahansa
Kaukolämmön peruskurssi Tarkentuu myöhemmin Useita paikkakuntia Tulossa syksyllä 2018
Kaukolämmön sopimusehdot -koulutus 1 päivä 495 EUR + alv 24 % Vantaa 25.1.2018
Sähkön vähittäismarkkinoiden perusteet 5 moduulia Verkossa/etänä Tilaa koulutus yrityksenne käyttöön
Sähköverkkosuunnittelu-koulutuspaketti 10 moduulia 1 200 EUR + alv 24 % Verkossa/etänä Milloin tahansa
Sähkö / Sähkötyöt
Sähköistyvän liikenteen vaikutukset energia-alaan -koulutus 1 päivä 495 EUR + alv 24 % Vantaa 31.1.2018
Sähkömarkkinoiden tiedonsiirto -päivät 2 päivää 665 EUR + alv 24 % Helsinki 7.6.2018
Sähkönjakelun kunnonhallinta ja SähköTeleValoAV -messut 1 päivä 520 EUR + alv 24 % Jyväskylä 6.2.2018
Turvallisuus
Työturvallisuus
SFS 6002 SÄTKY-koulutus 1 päivä 295 EUR + alv 24 % Useita (11) Useita (16)
SFS 6002 TEOLLISUUSSÄTKY 1 päivä 295 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (4)

Yhteydenottopyyntö

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää kouluttajasta Adato Energia Oy.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden koulutuksen järjestäjään.

Kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen