Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-10 yhteensä 10 tulosta
Näyttää 1-10 yhteensä 10 tulosta
 

Johtoryhmän kehittämisen valmennus kääntää johtoryhmän jäsenten erilaisuuden voimavaraksi

Toimitusjohtajan luotsaama johtoryhmä vie yritystä eteenpäin. Hyvä johtoryhmä vie yritystä sen sijaan pitkälle eteenpäin – ja aivan uudelle tasolle. Tämän vuoksi yrityksen menestyksen kannalta on erityisen tärkeää, että eri vastuualueilla toimivat johtoryhmän jäsenet osaavat sovittaa visionsa yhteen sulavaksi ja tuottavaksi kokonaisuudeksi. Entistäkin tehokkaampaa johtoryhmän dynamiikkaa ja tiimityöskentelyä varten on olemassa myös apu – johtoryhmän kehittämisen valmennus. 

Johtoryhmävalmennus ohjaa johtamisen uusille urille

Tehokkaasti yhteen toimivat johtoryhmän jäsenet muodostavat kilpailukykyisen kokonaisuuden. Tämän kokonaisuuden yhteen hiomisessa ja viimeistelyssä auttaa johtoryhmävalmennus. Ainoastaan alansa parhaiden johtajakouluttajien vetämä johtoryhmävalmennus tarjoaa uusia näkökulmia, tehokkaita toimintatapoja ja vanhoja ajattelumalleja haastavia kysymyksiä. Valmentaja voi ulkopuolelta käsin nähdä johtoryhmätyöskentelyn piilevät ongelmakohdat helpommin kuin johtoryhmän jäsenet itse. Valmennuksen tuloksena johtoryhmän jäsenten erilaiset ajattelutavat, taidot ja persoonat voidaan yhä paremmin hyödyntää johdon tiimityöskentelyssä.

Tehosta koko organisaation toimintaa valmennuksen avulla 

Johtoryhmävalmennus ei vaikuta ainoastaan yrityksen ylimpään portaaseen. Tehokkaan tiimityöskentelyn malli on tarttuvaa – paremmin organisoitu ja hyvin yhteen pelaava johtoryhmä luo selkeän perustan ja toimintamallin myös yrityksen muulle henkilöstölle. Työntekijöiden työ helpottuu ja tehostuu, kun yrityksen johtaminen on yhtenäistä ja loogista. Henkilöstön tyytyväisyys ja kunnioitus johtoryhmän päätöksiä kohtaan ovat myös valmennuksen myötä parantuvan johtoryhmätyöskentelyn seurauksia.

Toimivan johtoryhmän roolia yrityksen menestyksessä ei pidä aliarvioida. Toisia kunnioittava ja aukoton johtoryhmätyöskentely viestittää positiivista kuvaa myös yrityksen ulkopuolelle. Yhteistyökumppanit sekä jo olemassa olevat ja potentiaaliset asiakkaat vakuuttuvat johtoryhmän hyvästä yhteishengestä. Yrityksen positiivisen imagon kohotessa kohoavat myös yrityksen tuotto ja houkuttelevuus.

Valmennus sovitetaan aina yrityksen toiveisiin sopivaksi

Johtoryhmävalmennus sisältöineen räätälöidään aina kunkin yrityksen toiveiden ja toimialan mukaisesti. Valmennuksen vallitsevia teemoja ovat johtoryhmän menestyksekäs tiimityöskentely, vuorovaikutustaidot sekä strategisen ajattelun ja päätöksentekoprosessin tehostaminen. Erilaisten valmennusteemojen kautta pyritään tuottavampaan päätöksentekoon ja strategioiden laadintaan, mikä vuorostaan johtaa yrityksen kohonneeseen tuottoon ja tyytyväisempään henkilöstöön.

Johtoryhmä voi itse valita, kuinka toivoo valmennuksen toteutettavan. Yhdessä valmentajan kanssa toteutettava valmennussuunnitelma voi koostua niin coaching-tyylisestä ohjauksesta ja palautteensaannista kuin työpajatyöskentelystä. Mitä monipuolisempi johtoryhmävalmennuksessa käytetty toimintasuunnitelma on, sitä kokonaisvaltaisempi on lopputulos.


Palaa sivun alkuunLähteet: Kauppakamarin Koulutus, Esimiesakatemia, CeresCon Oy

Etsitkö koulutusta?

Koulutus.fi:n ilmaisen tarjouspyyntöpalvelun kautta saat apua koulutusten etsintään.

Täytä lomake tästä

Tarjouspyyntöpalvelu

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä
Etsi kurssi kalenterin avulla
marraskuu 2018
ma
ti
ke
to
pe
la
su
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Inspiraatioksi
Unelmat toteen tieto- ja viestin...
Opiskelijatarina: Amiedu

Kun Jesse Ellonen aloitti peligrafiikan opiskelun, hän ajatteli saavansa hyvän ammattitutkinnon ja hakevansa sen jälkeen alan töitä. Toisin kävi, sillä Jesse suunnitteli opiskelukavereidensa kanssa julkaistavaksi sopivan pelin jo opintojen aikana ja yrityskin oli pystyssä pian opintojen jälkeen. 

Lue lisää
Kiinteistöpalveluiden ammattitut...
Opiskelijatarina: Amiedu

Mirsad Hadsiu aloitti Heka-Kumpula Oy:ssä viisi vuotta sitten ja tekee nyt asuntojen huoltotöitä. Mirsad opiskelee kiinteistöpalvelujen ammattitutkintoa, joka syventää hänen myös Amiedussa suorittamaansa kiinteistöpalvelujen perustutkintoa.

Lue lisää
JET antaa eväitä esimiestyöhön
Opiskelijatarina: Amiedu

"JET tarjoaa konkreettista hyötyä henkilöstöjohtamiseen nyt, kun siirryn tavaratalopäälliköksi ja valitsen oman henkilökunnan. Uudet työkalut ja opit ovat aina tervetulleita."

Lue lisää