Hyväksytty Advisory Board (HAB)

Kauppakamarin Koulutus, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
2 päivää
Hinta
1 690 EUR + alv 24 % (yht. 2 095,60 EUR)
Seuraava toteutus
13 marraskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
2 päivää
Hinta
1 690 EUR + alv 24 % (yht. 2 095,60 EUR)
Seuraava toteutus
13 marraskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
alkaen 1 690 EUR + alv 24 % / osallistuja

Hyväksytty Advisory Board (HAB)

Hyväksytty Advisory Boardin jäsen (HAB)

Kauppakamarin ja InHunt Boardsin kehittämä uraauurtava HAB-valmennus pätevöittää osallistujat Advisory Board -osaajiksi. 

Advisory Board -toiminta on yritykselle erinomainen mahdollisuus tuoda organisaatioon täsmäosaamista ja ulkopuolista sparrausta esimerkiksi kasvuun, digitalisaatioon tai kansainvälistymiseen.  

Toisin kuin hallitustyötä, Advisory Board -toimintaa ei säännellä laissa, joten se on vapaamuotoisempaa ja samalla mukautettavissa tehokkaasti yrityksen tarpeisiin. 

Hyväksytty Advisory Board (HAB)-sertifikaattiin sisältyy lähi/etäpäivät ja verkossa tehtävä työkirja. Sertifioinnin jälkeen liityt osaksi Kauppakamarin Hyväksytty Advisory Board –jäsenalumnia ja voit halutessasi liittyä julkiseenAdvisory Board -rekisteriin.  Kyseessä on täysin uusi malli Advisory Board -toiminnan laadun ja jatkuvan kehittämisen takaamiseksi. 

Koulutuksen sisältö

Kauppakamarin ja InHunt Boardsin kehittämä Hyväksytty Advisory Boardin jäsen (HAB) -valmennus pätevöittää osallistujat toimimaan tehokkaina Advisory Boardin jäseninä, käynnistämään Advisory Board -toiminnan yrityksessä tai kehittämään jo aloitettua toimintaa entistä tehokkaammaksi tuomalla siihen valmiita malleja ja työkaluja. 

Asiantuntijalle toimiminen Advisory Boardissa tarjoaa kiinnostavia haasteita yrityksen strategisten asioiden parissa sekä myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja kasvattaa verkostoja. Valmennuksen aikana osallistuja saa kattavat tiedot Advisory Boardin jäsenen roolista ja vastuista sekä vinkkejä parhaista käytännöistä Advisory Boardin toimintaan.

Valmennuksen hyväksytysti suorittaneille osallistujille myönnetään Hyväksytty Advisory Boardin jäsen -sertifikaatti HAB sekä heidät lisätään julkiseen Advisory Board -alumnirekisteriin, josta yritykset hakevat osaajia.

Valmennus koostuu kahdesta lähipäivästä sekä verkko-osiosta. Sertifikaatin saamisen edellytyksenä on verkko-osion ja siihen liittyvän työkirjan tekeminen hyväksytysti sekä osallistuminen lähipäiviin.

Advisory Board verkkokurssilla saat  valmiudet toimia sekä tehokkaana Advisory Boardin jäsenenä, sellaisen perustajana ja/tai voit tukea sellaisen perustajaa. Verkkokurssissa olet päässyt käytännössä kokeilemaan perustamisen eri vaiheiden työstämistä, joko kuvitteellisen tai todellisen Advisory Boardin osalta sekä saanut käytännönläheistä materiaalia aiheesta.

Lähipäivissä pureudumme osa-alueisiin, jaamme kokemuksia sekä tutustumme esimerkkien avulla inspiroiviin toteutuksiin, sekä onnistumisiin että opettavaisiin haasteisiin.

Kurssipalautetta

 • "Kurssi ylitti odotuksen positiivisesti, olen jo ehtinyt sitä usealle kehua. Ja ehkä siihen lisäyksenä että olen pari viime vuotta opiskellut digitalisaatiota maailman ykköskouluissa ja täytyy sanoa ettei HAB koulutus häpeä yhtään kansainvälisen tason kurssien ja koulutusten rinnalla ei sisällöltään eikä tekniseltä toteutukseltaan. Hienosti vedetty!"
 • "Advisory Board -toiminnan tehopaketti - kaksi päivää täyttä asiaa! Koulutuksessa yhdistyvät teoria, käytäntö sekä jatkomahdollisuudet selkeänä kokonaisuutena. Kehittämistehtävästä oppii käytännössä sen, mistä luennolla puhutaan. Odotan innolla, että pääsen soveltamaan koulutuksen antia käytännössä!"
 • "Parasta oli laaja näkökulma, jossa pohdittiin sekä sisältöä että reunaehtoja, myös vastuukysymyksiä. Oli myös caseja, käytäntöä ja sisältöjä. Yritykset haluavat entistä enemmän käyttää Advisory Boardeja johtamisen ja hallituksen tukena. Advisory Boardin mahdolliset erilaiset roolit. Kokonaisuus oli laaja-alaisena erinomainen. Suosittelen kurssia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Advisory Board-toiminnasta. Koulutuksen suorittaminen osoittaa konkreettisesti, että suhtautuu asiaan ja rooliin vakavasti. Koulutuksessa saa tarvittavan tiedon ja osaamisen. Malli on nerokkaasti rakennettu."
 • "Selkeä kokonaisuus Advisory Boardin toiminnasta sekä yrityksen että jäsenen kannalta. AB-toiminta tulee varmasti lisääntymään Suomessa, joten oli hienoa olla mukana koulutuksessa."
 • "Omaa työtäni varten sain arvokasta vahvistusta ja lisäymmärrystä siitä, miten Advisory Board -toimintaa erilaisten toimijoiden taholla tehdään ja miten se nähdään. Koska työssäni aihe on ajankohtainen, sain työkaluja asian käsittelyyn tiimissäni ja valmistelunäkökulmasta."

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

13 marraskuuta, 2024

 • Lähiopetus
 • Helsinki

13 marraskuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa

Tutkinto / todistus

Valmennuksen hyväksytysti suorittaneille osallistujille myönnetään Hyväksytty Advisory Boardin jäsen -sertifikaatti HAB sekä heidät lisätään julkiseen Advisory Board -alumnirekisteriin, josta yritykset hakevat osaajia.

Aikataulu

Tapahtuma alkaa 24.10. klo 12.00 - Tapahtuma päättyy 25.10. klo 15.45

1. päivä klo 12.30 -16.00 (lounas lähiosallistujille klo 12.00)
2. päivä klo  9.00 -15.45 (aamupala lähiosallistujille klo 8.45)

Sisältö päivien aikana

Advisory Board -toimintamalli

 • Advisory Board –toiminta yleisesti
 • Toimintamallien esittely
 • Käynnistämisen vaiheet

Yrityksen hallinto, hallitus ja neuvonantajien käyttö – yleiskatsaus

 • Hallituksen toiminta ja vastuut, perustiedot
 • Visio, missio, strategia ja arvot
 • Johtaminen, strategiatyökalut ja skenaariomallit

Win-Win asetelma

 • Yritys / organisaatio, jäsen, elinkeinoelämä

Tehokas Advisory Board

 • Rooli, jäsenenä sekä ryhmässä toimiminen ja ryhmäytyminen (luottamuksen synty ja ylläpito)
 • Vastuut, vastuullinen neuvonantaminen
 • Julkisuus / viestintä, jäsenyyden
  merkitys ammatillisessa henkilöbrändissä
 • Boardin käynnistämisen ja ylläpidon tuki
 • Rotaatio ja alumni, mitä Advisory Boardin jälkeen

Lopuksi

 • Palaute työkirjasta
 • Sertifikaatti
 • HAB alumnin rekisteri, ml. hissipuhe

Koulutuspaikka

Kauppakamarin koulutustilat, Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki

Kouluttaja

Tarja Ilvonen, Toimitusjohtaja, InHunt Boards Oy

Katri Sipilä, VT, HHJ- PJ, Business Coach Deve Partners

Mika Rautiainen, Toimitusjohtaja, Funnel 2.0 Oy

Timo Viljakainen, Senior Headhunter, InHunt Group Oy

Kustannukset

Hinta 1 690,00 € (+ alv 24 %, 405,60 €)

Jäsenetuhinta 1 290,00 € (+ alv 24 %, 309,60 €)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali, Itseään isommaksi - Advisory Board strategisen johtamisen tukena -kirja  ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kauppakamarin Koulutus somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hyväksytty Advisory Board (HAB)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kauppakamarin Koulutus
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

Suomen monipuolisin ajankohtaiskouluttaja

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtais- ja täydennyskoulutusta. Monipuolisesta tarjonnasta löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Aiheita ovat muun muassa johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja taloushallinto, myynti, markkinointi ja viestintä sekä julkiset palvelut ja juridiikka. Koulutusten pituudet vaihtelevat brunssiseminaareista laajempiin valmennuskokonaisuuksiin...

Lue lisää kouluttajasta Kauppakamarin Koulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu