Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Korean kielen kurssit

Alta löydät listauksen korean kielen kursseista ja koulutuksista. Löydät tietoa työelämän kursseista ja valmennuksista, joilla voit parantaa korean kielen taitoasi ja työelämän sanaston hallintaa.

Tutustu koulutusesittelyihin ja vertaile koulutuksia keskenään! Saadaksesi lisätietoja koulutuksista voit olla yhteydessä kouluttajaan täyttämällä kustakin esittelystä löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Hakutulokset
Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
Korea: kielikurssi räätälöitynä
C.C. Communication Oy
 
Useita paikkakuntia
Sopimuksen mukaan
Tavallisesti C.C. Communicationin korean kurssit keskittyvät suullisen kielitaidon vahvistamiseen (sisältäen kielen käyttämisen harjoittelua käytännön tilanteissa kuten puhelinkeskusteluissa, tapaamisissa ja neuvotteluissa,...
Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
 

Korean kieli haltuun kielikurssilla

Korealaisen kulttuuri on maailmalla suositumpaa kuin koskaan. Korean kielen kultuuri kiinnostaa, mutta kulttuuriin perehtyminen vaatii kielitaitoa. Etelä-Korean talouskasvun ja korealaisen populaarikulttuurin suosion seurauksena suomalaisilla on aiempaa enemmän yhteyksiä Koreaan.

Koreaa puhutaan pääasiassa Korean niemaalla, eli Etelä- ja Pohjois-Koreassa. Lisäksi Koreaa puhutaan Kiinassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa, jossa elää paljon korealaista väestöä. Koreaa puhuu maailmassa useita kymmeniä miljoonia ihmisiä.

Korean kielen ominaispiireet

Korean kielessä on paljon lainasanoja, ja uudissanastoa omaksutaan englannin kielestä. Kieliopiltaan korea muistuttaa japania.

Korean kielellä on oma kirjoitusjärjestelmänsä, jota kustutaan hanguliksi. Hangulissa kirjaimet kirjoitetaan tavuittain yhteen, joten kirjoitus näyttää tavukirjoitukselta.

Korean kielellä on useita eri murteita, jotka muistuttavat toisiaan. Käytetyin on Soulin alueen korea, jota puhutaan standardikielenä sekä Etelä- että Pohjois-Koreassa. Murteet eroavat toisistaan erityisesti ääntämykseltään.

Korean kielen kurssit

Opinnot aloitetaan yleensä tutustumalla kielioppiin, hanguliin ja kielen ääntämiseen. Kursseilla opetellaan myös hyödyllisiä fraaseja ja ilmaisuja, joita voit tarvita erilaisissa arkipäivän tilanteissa. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi tervehtiminen, ostoksilla käyminen, kellonaikojen kertominen sekä esimerkiksi tien kysyminen.

Kieliopinnoissa tutustutaan myös korealaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan.

Räätälöidyillä kielikursseilla voidaan syventyä juuri niihin kielen osa-alueisiin ja sanastoon, jonka oppimiseen sinulla tai organisaatiosi henkilöstöllä on suurin tarve.

Palaa sivun alkuun

Lähteet: Joutsenon Opisto, Vaasan kesäyliopisto, Helsingin seudun kesäyliopisto