Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani, työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
n. 6 kk
25.11.2019 09:00
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Amiedu

Taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani, työvoimakoulutus

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija hankkii sellaiset ammatilliset valmiudet, joiden avulla hän pystyy työllistymään sisustusrakentamisen eri työtehtäviin. Koulutuksen läpäissyt opiskelija voi toimia sisustusalan työtehtävissä tuotteiden suunnittelu- ja valmistustehtävissä, tilojen suunnittelu- ja rakentamistehtävissä, palvelujen suunnittelu- ja toteuttamistehtävissä, ohjaustoiminnassa, teollisessa tuotannossa, asiakaspalvelussa ja myynti-työssä sekä korjaus-, rakentamis- ja huoltotehtävissä. Sisustusalan ammattilainen toimii yhteistyössä eri rakennus- ja suunnittelualan ammattilaisten kanssa itsenäisenä toimijana.

Koulutuksen aikana opiskelija suorittaa taideteollisuusalan perustutkinnon (artesaani) osan tai osia. Tarvittaessa opiskelija voi täydentää tutkinnon loppuun oppisopimuskoulutuksessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sisustusrakentamisesta kiinnostuneille 20 vuotta täyttäneille työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutus sopii erityisesti myynti-  ja asiakaspalveluhenkisille sekä itsenäisestä työskentelystä kiinnostuneille henkilöille. Pintakäsittely- tai rakennusalan työkokemus on eduksi, mutta koulutus sopii myös  ammatinvaihtajille, joilla on soveltuva aikaisempi työkokemus.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö muodostuu taideteollisuusalan perustutkinnon (artesaani) vaatimuksista, joita sovelletaan opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan.

Koulutuksen sisältö esim.:
• Työnhaku- ja opiskeluvalmennus
• Sisustusrakentaminen
• Sisustuspintakäsittely
• Rakennuspiirustukset ja laskenta
• Työturvallisuuskortti
• Oman työn suunnittelu ja kannattavuuslaskenta
• Yrittäjyyden perusteet
• Asiakaspalvelu ja markkinointi
• Tietotekniikka ja suunnitteluohjelmien hyödyntäminen
• Yritysesittelyt ja yritysvierailut alan yrityksiin

Taideteollisuusalan perustutkinto: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/4038058

Koulutuksessa korostetaan turvallista työskentelyä sekä asiakaspalvelua.

Koulutuksen toteutus

Valinnat suoritetaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. Ammatilliseen koulutukseen valituille osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi.
Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arki-päivisin (7.30 – 14.00).
Työelämässä tapahtuva työssäoppimisjakso suoritetaan eri sisustus-, rakennus- ja pintakäsittelyalan yrityksissä 24.2.- 27.5.2020. Yrityksissä ja työmailla noudatetaan työharjoittelupaikan työaikoja. Harjoittelujakso edellyttää liikkumista pääkaupunkiseudulla.

Ryhmän koko on alustavasti 20 opiskelijaa.

Koulutukseen kuuluvat lomajaksot: 23.12.2019 (1 pv), 27.12.2019 (1 pv) ja 20.-21.2.2020 (2 pv).

Koulutuksen kesto ja tarkempi sisältö määräytyy koulutuksen alussa laaditun henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan. Suunnitelmassa otetaan huomioon aikaisempi osaaminen ja työkokemus. Koulutuksen alussa selvitetään lisäksi opiskelijan koulutuksen kokonaistavoite ja aikataulutetaan välitavoitteet.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.