Työvoimakoulutus

Taideteollisuusalan perustutkinto työvoimakoulutuksena

Suomen Yrittäjäopisto, paikassa Teuva
Kesto
6-15 kk
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kesto
6-15 kk
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Taideteollisuusalan perustutkinto työvoimakoulutuksena

Kaksi naista käsittelee puun paloja

Haluaisitko oppia puusepän töitä, sisustusalan remppahommia tai vaikka molempia? Tartu tilaisuuteen – tee kädentaidostasi ammatti!

Taideteollisuusalan perustutkinto työvoimakoulutuksena tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua joko puusepänalan tai sisustusalan artesaaniksi.

Tai vaihtoehtoisesti voit suorittaa vain kaksi tutkinnon osaa Työntekijäksi puuteollisuuteen työnvoimakoulutuksessa ja työllistyä nopeasti puualan teollisuuteen.

Koulutus on joustavaa monimuotokoulutusta. Verkossa opiskellaan teoriaa ja lähipäivillä tehdään käytännön harjoitteita. Osaamista vahvistetaan työelämässä oppimalla. Työssäoppimispaikkaa haetaan koulutuksen aloittamisen jälkeen. Sen kesto ja työtehtävät määräytyvät valittujen tutkinnon osien mukaan.

Lähipäivien koulutuspaikka sijaitsee Teuvalla, jossa on myös mahdollisuus majoitukseen.

Koulutuksen sisältö

Opintojen toteutus ja opiskeltavien kurssien valinnat tehdään yksilöllisesti, yhdessä oman ohjaajan kanssa.

Puusepänalan koulutus

Puusepänalan koulutuksessa hankit monipuolista osaamista puusepäntyöhön. Koulutuksessa saat oppia mm. puutuotteiden suunnitteluun ja niiden valmistukseen, pintakäsittelyyn, kalustevalmistukseen, verhoiluun sekä cnc- ohjelmointiin ja -koneistukseen.

Sisustus-remontoijan koulutus

Sisustaja-remontoijan koulutus antaa sinulle osaamisen sisustusrakentamiseen ja remontoimiseen. Oppia saat mm. sisäseinien rakentamiseen, maalaamiseen, tapetointiin, tilojen suunnitteluun ja stailaamiseen, vedeneristykseen, laatoitukseen, erilaisiin asennustöihin.

Hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen on jatkuva haku. Sen kesto on koko koulutuksessa n. 12–15 kk ja kahden tutkinnonosan koulutuksessa n. 6 kk. Haku tapahtuu TE-palveluiden kautta. Koulutus on opiskelijalle maksutonta työvoimakoulutusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan perustutkinto työvoimakoulutuksena, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Hybriditoteutus
  • Teuva
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu sekä henkilöille, joilla ei ole alan aikaisempaa osaamista, että heille, joilla on jo kokemusta alalta.

Jos sinulla on aikaisempaa koulutusta, kokemusta tai muulla tavoin hankittua alan osaamista, koulutus voidaan toteuttaa lisä- ja täydennyskoulutuksena.

Tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut ja haluat työllistyä alalle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto työvoimakoulutuksena? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu