Iiro Seppänen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Iiro Seppänen

Iiro Seppänen

Hallitut riskit ja peloton mieli

Iiro Seppäsen inspiroivat puheenvuorot yksinoikeudella Speakersforumilta!

Iiro Seppänen on viettänyt viimeiset kolmekymmentä vuotta viihdeteollisuuden ja riskinoton tienhaarassa. Hän on Suomen menestyneimpiä taikureita sekä maailmalla tunnettu ainutlaatuisen uran tehnyt BASE-hyppääjä. Iiro on aina nähnyt mahdollisuuksia siellä mihin muut eivät ole osanneet katsoa ja hänen elämän polttoaineena on ollut unelma tehdä mahdottomasta mahdollista. Iiro palkittiin Vuoden Puhuja Gaalassa Vuoden Löydöksi 2019.

Iiro kertoo ainutlaatuisessa puheessaan kuinka pelko epäonnistumisesta tukahdutti aikoinaan lupaavasti alkaneen kansainvälisen uran taikurina ja kuinka maailman vaarallisimman lajin parissa hankittu itsetunto sai hänet lopulta uskomaan itseensä. Viimeisen vuosikymmenen aikana, tuottajan työt ovat vieneet Iiron kuudelle maanosalle ja yli sataan eri maahan. Hän jakaa rehellisesti yleisölleen sen mitä hän on oppinut itsestään, pelon hallinnasta sekä ryhmätyöskentelystä vaativissa ääriolosuhteissa.

Iiro etsii tarinansa kautta yhtenäisyyksiä työelämään ja hän on usein huomannut kuinka pelko saa monet välttämään epäonnistumista enemmän kuin pyrkiä onnistumaan. Kun maailma muuttuu yhä enemmän ennalta arvaamattomaksi, Seppänen on usein korostanut puheissaan kuinka kautta historian, parhaiten menestyvät ihmiset eivät välttämättä ole olleet ne kaikista viisaimmat tai vahvimmat, vaan ne henkilöt jotka ovat osanneet mukautua olosuhteiden muutokseen.

Hän kertoo rehellisesti menestyksen hinnasta, uransa huippuhetkistä sekä lukemattomista epäonnistumisista. Hän kertoo avoimesti kuinka hänen ideansa ovat jalostuneet täyteen liekkiinsä oikean tiimin avulla ja inspiroi kuulijansa tekemään saman.

Iiro värittää tarinoitaan lukuisilla kuvilla ja videoilla, joiden kautta katsojat saavat aitiopaikan tapahtumien keskiöön. Hän esiintyy luontevasti suomeksi ja englanniksi.

Iiron elämä on testamentti päättäväisyydestä, sisusta sekä ikuisesta optimismista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Iiro Seppänen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.