Minna Tervamäki

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Minna Tervamäki

Minna Tervamäki

Suomen Kansallisbaletin tähtitanssija

Minna Tervamäki on tanssija-koreografi, jolla on taustallaan loistokas ura Suomen kansallisbaletin tähtitanssijana. Hän jäi eläkkeelle Suomen kansallisbaletista vuonna 2012, mutta on sen jälkeen jatkanut työtä tanssin parissa. Hän on esiintynyt kolmatta vuosikymmentä kestäneen uransa aikana lähes kaikissa arvostetuimmissa klassisen baletin päärooleissa sekä merkittävien nykykoreografien teoksissa. Tervamäki on esiintynyt erilaisissa gaaloissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Nykyisin Tervamäen toiminta painottuu poikkitaiteelliseen yhteistyön koreografina. Tanssillisen kielen ytimessä on huippuunsa hiotun tekniikan avaaminen uudenlaisiin suuntiin - oli keskustelukumppanina sitten jazz, flamenco, sirkus tai kuvataiteet.

Joulukuussa 2013 ilmestyi Minna Tervamäen ensimmäinen kirja, Minnan metodit. Minnan metodit on kirja kaikille henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista kiinnostuneille. Kirja esittelee Minnan oman työkalupakin, jonka avulla hän on noussut huipulle tanssijana, palannut estradeille loukkaantumisten jälkeen, löytänyt uutta energiaa ja voimavaroja kovasta harjoittelusta huolimatta ja säilyttänyt lapsenomaisen innon oppia aina vaan uusia asioita.

Tanssiteos tilaisuuteenne
Minna Tervamäellä on valtava kokemus tanssiteosten luomisesta yritystilaisuuksiin, muotinäytöksiin, gaalajuhliin ja muihin tilaisuuksiin. Tervamäki osaa tuoda tilaisuuden teeman ja tunnelman esiin tanssiteoksessaan korkeatasoisella ja tyylikkäällä tavalla. Tilaisuuksiin voidaan sisällyttää myös yleisölle yllätyksenä tuleva tanssiesitys.

Juontajana
Tervamäki on kokenut juontaja, joka tuo tilaisuuteen arvokkuutta ja korkeaa profiilia ollen kuitenkin lämmin ja huumorintajuoinen. Englanti ja suomi toimivat juontokielinä yhtä sujuvasti. Yleisön voi myös yllättää yhdistämällä yllätystanssinumeron juontajan tehtäviin.

Puhujana
Taiteellisen työn rinnalla Minna Tervamäki toimii luennoitsijana yrityksissä, yhteisöissä ja seminaareissa. Inspiroivissa luennoissaan hän käsittelee ajattelutaitoja ja tuo esiin muutosten rakentavaa kohtaamista. Tervamäki toimii myös esiintymisvalmentajana. Innostavissa puheenvuoroissaan Minna Tervamäki kertoo omien kokemustensa kautta vastoinkäymisten ja pelkojen voittamisesta, muutosten kohtaamisesta, itsetuntemuksen tärkeydestä ja samalla tiimin voimasta.

Balettitanssijana huipulle yltäneellä taiteilijalla on paljon käytännön ajatuksia asenteen ja periksiantamattomuuden voimasta sekä omien rajojen rikkomisesta, mutta myös palautumisen merkityksestä. Tervamäki haluaa luennoillaan ravistella ihmisiä ja auttaa heitä avaamaan silmänsä myös sille, kuinka yllättävät tilanteet voi kääntää voitoksi. Luentojen painotuspiste voidaan fokusoida asiakkaan toivomusten mukaan.

Aiheet esimerkiksi:

 • Vastoinkäymisten voittaminen
 • Muutosten kohtaaminen
 • Tiimityöskentely
 • Itsensä johtaminen
 • Asenteen voima
 • Riskinottokyky ja rohkeus
 • Palautumisen merkitys
 • Palautteen voima oppimisessa
 • Voimavarojen säännöstely
 • Esiintymisvalmennukset

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Minna Tervamäki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

 • Tilauskoulutus
 • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu