Minna Tervamäki

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Minna Tervamäki

Minna Tervamäki

Suomen Kansallisbaletin tähtitanssija

Minna Tervamäki on Suomen Kansallisbaletissa yli 20-vuotisen uran tehnyt tähtitanssija. Hän on toteuttanut unelmansa, saavuttanut alansa huipun, ja pysynyt siellä.

Minna aloitti baletin opinnot 7-vuotiaana, ja pääsi Suomen Kansallisoopperan balettikouluun vuonna 1981. Tämän lisäksi hän on opiskellut myös mm. Ranskassa, Italiassa ja Yhdysvalloissa. Minna kiinnitettiin Suomen Kansallisbalettiin syksyllä 1986, eli 18-vuotiaana. Hänet nimettiin Suomen Kansallisbaletin tähtitanssijaksi 6. elokuuta 2009. Minna jäi eläkkeelle Kansallisbaletista keväällä 2012. Tanssi pysyy kiinteänä osana Minnan elämää jatkossakin, sillä useat koreografintehtävät työllistävät häntä.

Luennoissaan ja innostavissa puheenvuoroissaan Minna hyödyntää käytännön kokemuksen kautta hankkimaansa tietoa, joka on siivittänyt hänen 30-vuotista, huipulle johtanutta tietään. Minna kertoo inspiroivasti mm. vastoinkäymisten ja pelkojen voittamisesta, muutosten kohtaamisesta ja itsensä ylittämisestä. Luentojen painotuspiste voidaan fokusoida asiakkaan toivomusten mukaan. Niihin voidaan myös sisällyttää yleisölle yllätyksenä tuleva tanssiesitys.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Minna Tervamäki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.