Riku Rantala

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Riku Rantala

Riku Rantala

Monipalkittu mediapersoona, ammattitaitoinen juontaja

Riku Rantala on toimittaja, tv-tuottaja ja tietokirjailija, joka on työkseen matkustanut pari miljoonaa kilometriä ympäri maailman. Yhdessä Tunna Milonoffin kanssa tehdyt Madventures-, Docventures- ja Madventures Suomi -sarjat sekä 11 tietokirjaa ovat tuoneet miehille kaikki alan tärkeimmät palkinnot, mm. Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon, Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon, 11 Kultaista Venlaa ja Formaatti-Finlandian.

Juontajana erittäin monipuolinen Rantala hyödyntää yli 20 vuoden toimittajataustaansa ja satojen tuntien kokemustaan suorissa lähetyksissä niin televisiossa kuin radiossakin. Aikataulut pitävät, taustoitus tehdään huolella ja yleisö pysyy taatusti hereillä, kun Rantala haastattelee ja johtaa paneelikeskusteluja persoonallisesti, mutta asia edellä.

Yhdessä Tunna Milonoffin kanssa Rantala on lisäksi suosittu motivaatio- ja keynote-puhuja – ei siis ihme, että vuonna 2016 Madventures-kaksikko valittiin Speakersforumin Vuoden Puhujaksi. Rikun ja Tunnan aiheita ovat heille kantapään kautta ja tietokirjoistaan tutut uskaltaminen, luovuus ja rohkeus sekä muutoksen ja erilaisten kulttuurien kohtaaminen. Myös vastuullisuus, ilmastokriisi ja planeetan tulevaisuus ovat miehille tärkeitä teemoja, joista he puhuvat mukaansatempaavasti – ja vaikka vakavista aiheista on kyse, myös huumoria unohtamatta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Riku Rantala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.