Riku Vassinen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Riku Vassinen

Riku Vassinen

Markkinointi- ja brändiasiantuntija

Riku Vassinen (KTM) on Suomen johtavia markkinoinnin ajattelijoita. Hän saapui vuonna 2022 Suomeen hasan & partnersin toimitusjohtajaksi tehtyään pitkän uran kansainvälisissä mainostoimistoissa.

Vassinen on työskennellyt kolmella eri mantereella (Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa) yli 15 vuotta ja tehnyt yhteistyötä sellaisten suurbrändien kuin Unilever, Google, HSBC, Uber, Netflix, Coca-Cola ja Diageo kanssa.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa markkinoinnin murroksesta. Hän kirjoitti yhden ensimmäisistä suomalaisista kirjoista sosiaalisesta mediasta &quotDigitaalinen jalanjälki&quot ja on ollut viemässä useat suomalaiset brändit ensimmäistä kertaa sosiaaliseen mediaan. Johtipa hän hetken sosiaalisen median palvelua MySpacea Suomessa. Viimeisimpinä hän oli yksi kirjan &quotViherpesuopas&quot-kirjoittajasta ja on erityisesti keskittynyt siihen miten brändin merkitys voi olla yrityksen arvokkain voimavara. Kunhan ei sorruta viherpesun puolelle.

Riku on provosoiva puhuja, joka herättelee yleisöä oivaltavilla ja joskus humoristisillakin huomioilla markkinoinnin ja liiketoiminnan murroksesta. Hän puhuu niin suomeksi kuin englanniksi.

Aiheita:

- Kansainvälisen brändin rakentaminen ja kuinka se tehdään?

- Merkitys on yrityksen tärkein kilpailuetu

- Kuinka brändit pesevät syntinsä puhtaaksi?

- OK ei enää riitä, kuinka tehdä brändistä erottautumistekijä?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Riku Vassinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu