Ville Availa

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ville Availa

Ville Availa

Digitalisaatio-, vastuullisuus- ja strategiajohtamisen asiantuntija

Ville Availa on energinen digitalisaatio-, vastuullisuus- ja muutosjohtaja. Hän perusti teknologiayrityksensä ollessaan 18-vuotias lukiolainen. Kiertotalous-startupin aika tuli reilut 20 vuotta myöhemmin, kun tarve auttaa yrityksiä kestävämpään ja fiksumpaan toimintaan kasvoi ylitsepääsemättömän suureksi. Ei kuitenkaan kahta ilman kolmatta vaan Ville on lisäksi auttamassa yrityksiä saavuttamaan strategiset tavoitteensa.

Kolmen teemassa: vastuullinen kasvu, strategian saavuttaminen ja datan merkitys muutoksessa muodostavat synteesin jossa syntyy vielä jotain parempaa.

Liikkeenjohdon ja asiantuntijatehtävien lisäksi Ville toimii myös luottamustehtävissä eri yhtiöiden, liittojen ja yhdistysten hallituksien jäsenenä sekä puheenjohtajana.

Esiintyminen on aina ollut tärkeä osa persoonaa, joten Villestä on mukavaa jakaa tarinoita, kokemuksia ja tietoa eteenpäin. Tärkeitä aiheita ja kokemusta on paljon, ja sen mukaiset puheenvuorojen teemat ovat esillä tällä sivustolla.

**Tulevaisuuden palvelut** – niukkuus joka huomioi asiakkaan

Kestävän tulevaisuuden kasvun yksi tärkeä ohjenuora on niukkuus: tarjotaan vain riittävästi tuotteita, palveluja ja resursseja – vältetään hukkaa. Maailma ja markkinat ovat matkalla kohti asiakaskohtaisempia tuotteita ja palvelukokonaisuuksia. Asiakkaille personoidusti, nopeasti ja tarkasti tarjottuja palveluja on totuttu pitämään kalliina ja hankalasti toteutettavina. Moni uskoo niiden ehkä katoavan kokonaan. Nyt nämä valkoisten hansikkaiden -palvelut ovat tulossa kehittyneen teknologian ansiosta uudestaan, kestävästi toteutettuina ja tällä kertaa myös edullisesti isojen massojen saataville.

**Vastuullinen tulevaisuus** – sitä ei voi ennustaa, mutta sitä voi ennakoida

Yritykset tunnistavat tulevaisuuden muutoksien tärkeyden, tietoa ei kuitenkaan pystytä eikä käytetä johtamiseen tai liiketoimintamallien muutokseen. Mitä toiminnassa pitäisi huomioida ja miten liiketoimintamallia kannattaisi lähteä muuttamaan, jotta toimintaympäristön muutokseen voisi paremmin varautua? Millainen on aidosti tulevaisuuskestävä yritys?

**Villen muita puheenvuorojen teemoja:**

• Menestys – Miten vastuullinen kasvu, data haltuun ja ihmiset mukaan muutokseen onnistuu?

• Kiertotalous – meillä on vain yksi planeetta

• Tulevaisuuden liiketoiminta edellyttää vihreämpää, kestävämpää ja ennakoivampaa otetta

• Data mahdollisuudet – tulevaisuuden raaka-aine

• Strategisten tavoitteiden saavuttaminen – miten saada ihmiset mukaan

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ville Availa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.