Anne Raudaskoski

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Anne Raudaskoski

Anne Raudaskoski

Tulevaisuus on kiertotalouden mukainen!

Anne Raudaskoski on kiertotalouden pioneeri ja asiantuntija, joka paketoi faktat selkeäksi, inspiroivaksi ja osallistavaksi kokonaisuudeksi kuulijakunnan mukaan. Anne ponnisti aikoinaan tanssitaiteen maailmasta yritysvastuun kautta kiertotalouden ytimeen. Anne on Ethica Oy:n toinen perustaja ja hänellä on mittava kokemus kiertotalouden, kiertotalouden mukaisen suunnittelun ja kestävän kehityksen esitelmöinnistä Suomessa sekä kansainvälisesti. Hän myös kirjoittaa aiheesta säännöllisesti eri asiantuntijafoorumeille.

Kiertotalous on yksi suurimmista megatrendeistä ja avain kestävään tulevaisuuteen. Kiertotalous muuttaa kaikkia aloja yksityisestä julkiseen sektoriin, joten paras tapa suhtautua muutokseen on tarttua siihen loistavana mahdollisuutena!

Raudaskoski herättää luennoillaan kuulijan miettimään tämänhetkisen taloutemme kautta sitä, miten muuttaisimme ajatuksemme ota-käytä-heitä pois -mallista siihen, että materiaali kiertäisi loputtomasti arvonsa säilyttäen siten, että jätteen sijasta meillä olisi pelkkää hyödynnettävää raaka-ainetta.

Kiertotalous on resurssiviisas talousmalli, joka perustuu yhden maapallon logiikkaan. Raudaskoski avaa puheissaan kiertotalouden mahdollisuuksia. Kiertotalouden ytimessä on parempi suunnittelu; voimme suunnitella tuotteet, palvelut, systeemit ja koko yhteiskunnan toiminnot siten, että voimme luoda kestävää kasvua ja samaan aikaan minimoida raaka-aineiden ja resurssien käytön sekä päästöt.

Olemme vasta kiertotalouden alkutaipaleella, ja mahdollisuuksia on tarjolla kaikille enemmän kuin runsaasti. Suomen tahtotilana on olla kiertotalouden edelläkävijä v.2025 mennessä – mikä on sinun organisaatiosi polku edelläkävijyyteen?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anne Raudaskoski, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.