Anne Raudaskoski

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Anne Raudaskoski

Anne Raudaskoski

Tulevaisuus on kiertotalouden mukainen!

Anne Raudaskoski on kiertotalouden pioneeri ja asiantuntija, joka paketoi faktat selkeäksi, inspiroivaksi ja osallistavaksi kokonaisuudeksi kuulijakunnan mukaan.

Anne on Ethica Oy:n kiertotalousstrategisti ja toinen perustaja. Hänellä on mittava kokemus kiertotalouden, kiertotalouden mukaisen suunnittelun (circular design) ja uudistavan liiketoiminnan (regenerative business) esitelmöinnistä Suomessa sekä kansainvälisesti. Hän myös kirjoittaa aiheesta säännöllisesti eri asiantuntijafoorumeille.

Kiertotalous on tulevaisuuden talousmalli, ja markkinaympäristö muuttuu nopeassa tahdissa nykyisestä lineaaritaloudesta kohti kiertotaloutta. Kiertotaloutta tukeva lainsäädäntö tarkoittaa, että kilpailusta putoavat pois ne yritykset, jotka eivät kehitä strategiaa ja tuote/palvelukonsepteja kiertotalouden mukaisiksi. Samoin ilmastokriisin ja luontokadon ratkaisun avaimet löytyvät kiertotaloudesta. Tiesitkö esimerkiksi, että Suomella on konkreettiset kiertotaloustavoitteet?

’Uudistava liiketoiminta’ on terminä ja lähestymistapana vielä varsin tuore; käytännössä voidaan puhua kiertotalous 2.0:sta, joka tähtää nettopositiiviseen tavoitetilaan yritystoiminnan kaikilla osa-alueilla!

Annen lähestymistapa on bisneslähtöinen ja ratkaisukeskeinen. Esitelmissä yhdistyvät olemassaolon merkitys, ekologiset parametrit ja toivotun tulevaisuuden rakentaminen liiketoiminnan keinoin.

Mikä on sinun organisaatiosi polku kiertotalouteen?

Kielet: suomi & englanti

Esimerkkiotsikot:
• Tulevaisuuskestävää liiketoimintaa
• Kiertotalouden A-B-C
• Mihin vastuullisuutta ja kiertotaloutta tarvitaan yritystoiminnassa?
• Parempaa suunnittelua, parempaa liiketoimintaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anne Raudaskoski, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu