Tero Ojanperä

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Tero Ojanperä

Tero Ojanperä

Tero Ojanperä on Pohjoismaiden suurimman yksityisen tekoälylaboratorion, Silo.AI:n hallituksen puheenjohtaja ja yksi perustajista. Silo.AI rakentaa ihmislähtöisiä tekoälyratkaisuja niin yksityisille firmoille kuin pörssiyrityksille yrityksille Euroopassa, Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Ojanperä on yksi Suomen tunnetuimmista digitalisaation, liiketoiminnan kehittämisen ja start-up/kasvuyritysten asiantuntijoista, joka osaa yhdistää luovuuden, teknologian ja kansainvälisen liiketoiminnan ainutlaatuisella tavalla. Terolla on vahvaa strategista osaamista niin tekoälyn hyödyntämisen, kuin laajemmin digitalisaation kannalta. Ennen Silo.AI:n perustamista, Ojanperä perusti ja veti Vision+ pääomasijoitusrahastoa sekä toimi Nokian teknologiajohtajana. Liiketoiminnan vaikuttajana tunnettu Tero on ollut lisäksi pitkään mukana hallitustoiminnassa, esimerkiksi Veikkauksella, Bittiumilla, Tampereen Teknillisessä Yliopistossa sekä DNA:lla.

&quotTekoäly koetaan usein vaikeasti lähestyttävänä tai jonain sellaisena, joka automatisoinnin kautta vie ihmisten työt. Silo.AI:lla rakennetaan ihmislähtöisiä tekoälyratkaisuja, joiden avulla tekoälystä tulee osa ihmisten työtä. Kuvittele esimerkiksi, jos työntekijöiden hiljaista tietoa ja älykkyyttä pystyttäisiin keräämään samaan järjestelmään, ja tuomaan osaksi koko oppivaa organisaatiota. Voittajia ovat ne firmat, jotka pystyvät skaalaamaan ihmismielen&quot

Fast Company lehti valitsi Teron vuonna 2009 maailman sadan luovimman ihmisen listalle sijalle seitsemän. Hänet valittiin vuonna 2006 Young Global Leader ryhmään World Economic Forumissa.

Ojanperä puhuu tekoälyn tuomasta muutoksesta ja mahdollisuuksista yrityksille. Hänen mukaansa tekoälyn tuomat muutokset ovat vasta alkamassa ja tekoäly alkaa vaikuttamaan myös perinteisillä teollisuudenaloilla ns. &quottylsissä&quot bisneksissä. Tero puhuu liiketoiminnan muutoksesta tekoälyn avulla käytännönläheisesti ja konkreettisesti. Hän toimii myös yritysten ja julkishallinnon johtoryhmien muutoksen sparraajana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tero Ojanperä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.