Tekoäly, metaversumi ja robotisaatio – Tulevaisuuspäivä

Kauppakamarin Koulutus, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
6,5 tuntia
Hinta
790 EUR + alv 24 % (yht. 979,60 EUR)
Seuraava toteutus
31 lokakuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
6,5 tuntia
Hinta
790 EUR + alv 24 % (yht. 979,60 EUR)
Seuraava toteutus
31 lokakuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
alkaen 790 EUR + alv 24 % / osallistuja

Tekoäly, metaversumi ja robotisaatio – Tulevaisuuspäivä

Kauppakamarin Koulutus

Tämä innostava Tulevaisuuspäivä tarjoaa tiiviissä paketissa viimeisintä tietoa, case-esimerkkejä ja tilanne- ja tulevaisuuskatsaukset tekoälyyn, metaversumiin, robotisaatioon sekä 5. teolliseen vallankumoukseen! Lisäksi saat uusia eväitä, ideoita ja työkaluja oman yrityksesi tai organisaatiosi strategia- ja innovaatiotyöhön, liiketoiminnan kehittämiseen ja uudistumiseen – nykyistä tehostamalla, uutta luomalla tai jopa kokonaisvaltaisella itsensä uudelleenkeksimisellä. 

Metaversumi, tekoäly, web3, robotisaatio ja muut teknologiat yhdistyvät nyt uusin tavoin ja kiihdyttävät toistensa kehittymistä, muuttaen vauhdilla yritysten ja ihmisten elämää, arkea ja vuorovaikutusta sekä työtä, liiketoimintaa ja yhteiskuntien toimintaa. Mitä tämä kaikki voi tarkoittaa sinun yrityksesi asiakkaille, liiketoiminnalle, strategioille, innovaatiotoiminnalle ja uudistumiselle? Miten varautua tähän ”monivallankumoukseen”, jossa yhä isompi osa yrityksistä, yhteisöistä ja yksilöistä saavat supervoimia ja ottavat huimia tuottavuus-, luovuus- ja kestävyysloikkia – toisten jäädessä yhä enemmän jälkeen?

Koulutuksen hyödyt

Tässä tilaisuudessa saat kiteytetyt tilanne- ja tulevaisuuskatsaukset tekoälyyn, metaversumiin ja robotisaatioon sekä ideoita ja työkaluja näiden hyödyntämiseen oman yrityksesi tai organisaatiosi liiketoiminnan kehittämisessä ja strategia- ja innovaatiotyössä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

31 lokakuuta, 2024

 • Lähiopetus
 • Helsinki

31 lokakuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa

Kohderyhmä

Johto, hallitusten puheenjohtajat ja jäsenet, digitalisaation ja liiketoiminnan kehittäjät sekä tekoälystä, metaversumista ja uusista teknologioista kiinnostuneet uteliaat. Valmennus ei vaadi aiempaa osaamista edellä mainituista teknologioista. 

Aikataulu

klo 9.15 Aamupala ja ilmoittautuminen

klo 9.30 Tekoäly, metaversumi ja robotisaatio - Tulevaisuuspäivä
"Tietoa, taitoa & työkaluja"

 • Tekoälyn tilanne- ja tulevaisuuskatsaus ja case-esimerkkejä
 • Metaversumin tilanne- ja tulevaisuuskatsaus ja case-esimerkkejä
 • Robotisaation tilanne- ja tulevaisuuskatsaus ja case-esimerkkejä
 • 5. teollinen vallankumous ja muut liittyvät teknologiat

Lounastauko klo 12.00-12.45

 • Miten tämä ”monivallankumous” voi vaikuttaa yritysten ja ihmisten elämään, arkeen, työhön ja liiketoimintaan? Mitä strategia-, liiketoiminta- ja innovointimahdollisuuksia avautuu yrityksille ja Suomelle? Kuinka hyödyntää mahdollisuudet ja yhdistää ihmisten ja teknologioiden paras potentiaali? Mistä lähteä liikkeelle?
 • Esimerkkejä ja strategiatyökaluja tekoälyn, metaversumin ja robotisaation strategia-, liiketoiminta- ja innovointimahdollisuuksiin liittyen.
 • Ideapaja: Miten hyödyntää metaversumin, tekoälyn ja robotisaation mahdollisuuksia omassa yrityksessä tai organisaatiossa? Miten parantaa nykyliiketoimintaa, luoda uutta tai jopa keksiä itsensä uudelleen?
 • Yhteenveto, omat oivallukset ja mukaan viemiset

16.00 Tilaisuus päättyy 

Kahvitauot noin tunnin välein

Koulutuspaikka

Lähitoteutus: Kauppakamarin tapahtuma- ja koulutuskeskus, Kalevankatu 12, 00100 Helsinki

Kouluttaja

Vesa Auvinen, AI & Metaverse Strategist, Chief Imagination and Impact Officer ja hallituksen puheenjohtaja, Dazzle Oy.

Auvinen on strategisti, innovaattori ja tulevaisuusilon rakentaja, joka on työskennellyt satojen yritysten, organisaatioiden, johtoryhmien, hallitusten ja omistajien kanssa. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus ennakointi-, strategia- ja innovaatiotyöstä, uusista teknologioista, tekoälystä ja digitalisaatiosta sekä yritysten ja organisaatioiden uudistumisesta. Auvisen missiona on auttaa kaikkia näkemään, tekemään ja elämään parempia tulevaisuuksia, joissa luodaan enemmän uudistavaa arvoa asiakkaille ja sidosryhmille, yrityksille, omistajille sekä yhteiskunnalle ja ympäristölle. Hän ylläpitää myös suosittua #Tulevaisuustyökalut-ryhmää Facebookissa ja Linkedinissä, Metaversumi! Matkaopas-ryhmää Linkedinissä ja toimii suositun Tekoäly (AI) Facebook-ryhmän moderaattorina.

Kustannukset

Jäsenetuhinta 590 € + alv

Hinta 790 € + alv

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali sekä Vesa Auvisen Metaversumi! – Matkaopas johtajille, hallitustyöläisille, omistajille ja uteliaille -kirja (arvo 68 + alv) ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kauppakamarin Koulutus somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoäly, metaversumi ja robotisaatio – Tulevaisuuspäivä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kauppakamarin Koulutus
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

Suomen monipuolisin ajankohtaiskouluttaja

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtais- ja täydennyskoulutusta. Monipuolisesta tarjonnasta löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Aiheita ovat muun muassa johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja taloushallinto, myynti, markkinointi ja viestintä sekä julkiset palvelut ja juridiikka. Koulutusten pituudet vaihtelevat brunssiseminaareista laajempiin valmennuskokonaisuuksiin...

Lue lisää kouluttajasta Kauppakamarin Koulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu