Tekoälyn mahdollisuudet HR-työssä

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
10 h
Hinta
650 EUR + alv 24 % (yht. 806 EUR)
Seuraava toteutus
28 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
10 h
Hinta
650 EUR + alv 24 % (yht. 806 EUR)
Seuraava toteutus
28 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tekoälyn mahdollisuudet HR-työssä

Rastor-instituutti
Mitä tekoäly (AI) tarkoittaa HR-työssä, mihin sitä voi käyttää ja mihin ei? Aloita tekoälyn hyödyntäminen kartoittamalla sen mahdollisuuksia ja soveltuvuutta HR-työhön. Koulutuksessamme selvität, millaisia parannuksia voit tekoälyllä saada aikaan esihenkilöiden, työntekijöiden ja koko organisaation arjessa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

28 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Tee tekoälystä työkaverisi ja aloita älykkäämpi henkilöstötyö! Tekoäly tekee töitä, joita ihminen on tähän asti tehnyt. Sen avulla säästät aikaa ja voit keskittyä sparraukseen, keskusteluihin sekä tukemiseen – asioihin, joissa ihmisen rooli on tärkeä, ja joita tekoäly ei pysty korvaamaan. 

Koulutuksessa saat perustiedot HR-työhön sovellettavista tekoälypohjaisista työkaluista ja hahmotat tekoälyn mahdollisuudet henkilöstöammattilaisen näkökulmasta nyt ja tulevaisuudessa. 
Kuulet, miten tekoälyä voi hyödyntää rekrytoinnissa ja osaamisen kehittämisen prosesseissa. Sinulle kirkastuu myös, miten tekoälyllä taklataan vääristymiä (bias). Kun opit hyödyntämään tekoälyn tuottamaa dataa, voit heittää roskiin oletukset ja arvailut.

Koulutus sopii HR-tehtävissä toimiville, liiketoimintavastuullisille asiantuntijoille sekä esihenkilöille, joiden työhön kuuluu HR-tehtäviä. Voit opiskella kurssin itsenäisenä kokonaisuutena tai sisällyttää sen Henkilöstöpäällikön tutkintoon tai HR-asiantuntijaohjelmaan.

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoälyn mahdollisuudet HR-työssä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu