Työvoimakoulutus

Tekoäly myyntityössä

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
2 kk
Hinta
1 275 EUR + alv 24 % (yht. 1 581 EUR)
Seuraava toteutus
17 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 kk
Hinta
1 275 EUR + alv 24 % (yht. 1 581 EUR)
Seuraava toteutus
17 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tekoäly myyntityössä

Rastor-instituutti
Joko osaat hyödyntää tekoälyä? Kurssilla opit, miten saat tekoälystä tehot irti myyntiprosessin eri vaiheissa. Opit käyttämään tekoälytyökaluja ja antamaan tekoälylle töitä, jotka ennen söivät aikaasi varsinaiselta myyntityöltä. Tekoäly ei myy puolestasi, mutta se tekee myynnistäsi tehokkaampaa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

17 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Ota käyttöön tekoälyn voima! Opit hyödyntämään tekoälyä käytännönläheisesti, jotta voit tehdä menestyksekkäämpää, henkilökohtaisempaa ja tehokkaampaa myyntityötä. Kuulet, miten suosituimmat tekoälytyökalut Open AI ChatGPT, Dall-E, Microsoft Copilot, Google Bard auttavat sinua myyntiprosessin vaiheissa.  

Ei teoriasulkeisia – kouluttajina toimivat Sani Leino ja Jone Korpi keskittyvät tekoälykkääseen käytännön myyntityöhön. Saat ideat ja osaamisen tekoälyn hyödyntämiseen omassa työssäsi. Keskity itse myyntiin ja anna tekoälylle toimistohommia! 

Kaikki kurssitehtävät liittyvät oman myyntityön käytännön tilanteiden kehittämiseen tekoälyn avulla ja niiden avulla osallistujat oppivat hyödyntämään tekoälyä saman tien.  

Koulutus on suunniteltu kaikille B2B-myyntityötä tekeville, jotka tietävät, että nyt on hyvä hetki alkaa hyödyntää tekoälyä. Osallistuaksesi koulutukseen sinulla tulisi olla jo jonkin verran kokemusta geneerisen tekoälyn, esim. Chat GPT:n käytöstä, lisää opit koulutuksessa. Myynnin ammattilaiset saavat koulutuksesta vankan perustan tekoälymaailmaan ja tietävät, mistä lähteä liikkeelle ja miksi. 

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoäly myyntityössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu