Maija Itkonen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maija Itkonen

Maija Itkonen

Yrittäjä ja innovaattori

Onego Bion, Gold&Greenin ja PowerKissin perustaja, toimitusjohtaja Maija Itkonen on innovaatioiden ammattilainen.

Maija Itkonen on saatellut kaupallisiksi tuotteiksi asti jo kolme erilaista keksintöä – langattoman latauksen, kasviproteiini Nyhtökauran ja ilman kanoja valmistuvan kananmunan, biovalkuaisen. Tuotteita yhdistävät kuluttajatrendien ennalta näkeminen ja deeptech-startupeille tyypillisesti syväluotaava teknologinen tutkimus.

Maija Itkonen (MA, MFA) on opiskellut teollista muotoilua Aalto-yliopiston Taideteollisessa korkeakoulussa ja muotoiliujohtamista Aallon Kauppakorkeakoulun IDBM-ohjelmassa. Hän on luonut, kasvattanut ja myynyt yrityksiään jo 15 vuotta, eikä ole ajatellut lopettaa vielä pitkään aikaan. Maijassa kaupallisuus, visionäärisyys, muotoiluajattelu ja luovuus yhdistyvät saumattomasti yhdeksi isoksi muutosajuriksi.

Maija on suomalaisen startup- ja muotoilukentän innostava veteraani, joka on kotonaan kaikkialla muttei missään. Häntä motivoi ajatus siitä, kuinka paljon yksikin ihminen voi lopulta vaikuttaa planeettamme tulevaisuuteen, ja haluaa intohimollaan ja esimerkillään haastaa jokaisen näkemään innovaatioiden potentiaalin ja muutoksen mahdollisuuden niin työssä kuin muussa elämässä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maija Itkonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu