🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Dome Karukoski

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Dome Karukoski

Dome Karukoski

Yksi Suomen historian menestyneimpiä elokuvaohjaajia

Dome Karukoski on yksi Suomen historian menestyneimmistä elokuvaohjaajista. Hän on Renny Harlinin ohella ainoa suomalainen elokuvaohjaaja, joka on toiminut Hollywoodin Studio-järjestelmässä, elokuva-alan kilpailummalla foorumilla.

Hänen elokuviaan on levitetty kaikilla mantereilla ja niistä kansainvälisesti tunnetuin on Taru Sormusten Herrasta kirjailijasta J.R.R Tolkienista kertova elämänkertaelokuva Tolkien. Hänen muita elokuviaan ovat mm. Leijonasydän, Mielensäpahoittaja, Napapiirin sankarit, Tyttö, sinä olet tähti ja Tom of Finland.

Dome Karukoskelle kunnianhimo ja kilpailu on ollut läsnä jo lapsesta lähtien. Kymmenien elokuvapalkintojen ja kahden Jussi-patsaan lisäksi hänen palkintokaapista löytyy SM-mitaleita eri lajeista niin valmentajana kuin pelaajana.

Dome Karukoski on vaikuttava tarinankertoja. Hänen tarinaansa kuuluu miten matkata pienestä muutaman tuhannen kylästä Lepsämästä Hollywoodiin istumaan samassa pöydässä Oscar-voittajien kanssa. Hän on valmentanut Salibandyssa tuhansia otteluita ja puhuu paljon johtamisesta, tiimityöstä ja miten saada työpanoksesta eniten irti.

Hän on myös kokenut menestyksen varjopuolen eli epäonnistumisen ja puhuu eri keinoista vastaanottaa ja voittaa epäonnistumisen ja riittämättämyyden tunne. Dome on valoisa ja rehellinen puhuja, joka puhuu tunteistaan avoimesti.

Aiheet esimerkiksi

  • Johtaminen
  • Tiimityö
  • Kansainvälistyminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Dome Karukoski, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu