Saku Tuominen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Saku Tuominen

Saku Tuominen

Kirkasta ajattelua, hyvinvointia ja huumoria

Speakersforum All Stars - Puhuja

Saku Tuominen on toiminut yrittäjänä 35 vuoden ajan. Hän on perustanut ja myynyt Suomen menestyneimmän tv-tuotantoyhtiön, Broadcastersin ja työelämän tulevaisuutta kehittäneen 925:n. Hän on toiminut maailman kolmanneksi suurimman tv-tuotantoyhtiön, Zodiak Entertainmentin luovana johtajana Lontoossa vastaten luovien tiimien johtamisesta 17 maassa.

Rakastan kasvun asennetta. Minulle luovuuden ydin on tehdä eri tavalla, paremmin. Se vaatii hyvää johtamista, sekä itsensä että muiden. Kaiken taustalla on aina laadukas ajattelu, joka vaatii priorisointia, kykyä tunnistaa olennainen.

Tällä hetkellä Saku Tuominen toimii digitaalisen ravintolaoppaan, World Of Mouthin toimitusjohtajana, jolla on yli 100 000 käyttäjää eri puolilla maailmaa sekä huippuravintoloita Palacea, Savoyta ja Cafe Savoyta hallinoivan Financier Groupin luovana johtajana. Hän toimii myös perustamansa, kansainvälisiä opetusinnovaatioita levittävän non profitin -yhtiö HundrEDin hallituksen puheenjohtajana, sekä Nordic Business Forumin ja HIFN:n hallituksen jäsenenä. Saku on kirjoittanut 18 suosittua kirjaa, opettanut innovaatioiden toteuttamista Aalto-yliopistossa ja pitänyt satoja puheita Suomessa ja maailmalla. Sakun kysytyimmät luennot ovat mm.:

Valtavien mahdollisuuksien aika
Näinä päivinä suuri osa yleisestä keskustelusta on negatiivista. Puhumme todella paljon erilaisista uhista, huolista, stressistä ja ahdistuksesta. Niin tärkeää kuin tämä onkin, voisimme yrittää tunnistaa hieman paremmin myös ne valtavat mahdollisuudet, jotka eteemme aukeavat joka ainoa päivä. Saku Tuomisen uusi luento tarjoaa kuulijoille erittäin konkreettisen, innostavan, hauskan ja koskettavankin työkalupakin, jonka avulla pärjää epävarmassa maailmassa. Tuomisen omiin kokemuksiin perustuva luento sopii loistavasti hyvin erilaisille yleisöille.

Hyvän (työ)elämän perusteet
Saku Tuominen on toiminut yrittäjänä 35 vuoden ajan ja kirjoittanut kirjoja sekä työelämän tulevaisuudesta, priorisoinnista että onnellisuudessa. Tässä luennossa Saku Tuominen kokoaa kaiken oppimansa yhteen ja auttaa kuulijoita tunnistaa hieman paremmin, mistä monet (työ)elämämme haasteemme johtuvat ja mitä asialle voi tehdä.

Kestävä kasvu – mission impossible?
Kaikki puhuvat kestävän kasvun tärkeydestä mutta kyse on haastavasta asiasta. Mistä kestävyydessä on kyse? Onko se realismia? Miten se yhdistetään kasvutavoitteiden kanssa? Miten ne heijastuvat yrityksen brändiin ja kilpailukykyyn? Saku puhuu huomisen kasvusta liike-elämän näkökulmasta. Luento ravistelee kuulijoita ja herättää suuria tunteita mutta jättää yleisölle innostuneen olon.

Mistä arvoissa on ihan oikeasti kysymys?
Arvoista ja työn merkityksellisyydestä puhutaan enemmän kuin koskaan. Tuntuu siltä, että jokaisella yrityksellä on joko käynnistymässä tai meneillään arvoprosessi – ellei sitten tuskailla arvojen jalkauttamisen kanssa. Mutta mistä arvoissa ihan oikeasti on kyse? Miten ehkäistään se, että ne jäävät ainoastaan kauniiksi sanoiksi vuosikertomuksiin ja power point -esityksiin? Miten siirrytään puheista tekoihin? Sakun arvoluento muuttuu joka kerta ja sen pohjana ovat aina yrityksen omat arvot ja niiden toteutuminen arjessa.

Juu Ei – maailman yksinkertaisin priorisointimalli
Meillä kaikilla on koko ajan valtava kiire. Todo-listat kasvavat, inboxit ovat ääriään myöten täynnä, kaikki ovat myöhässä, deadlinet paukkuvat. Entä jos ratkaisu on yksinkertainen – ainakin teoriassa. Meidän pitää kehittyä hieman paremmiksi siinä, mille kannattaa sanoa "kyllä" ja mille "ei". Konkreettisessa ja käytännönläheisessä puheessaan Saku esittelee itse kehittämänsä Juu Ei -priorisointimallin, jota hän on käyttänyt omassa elämässään menestyksellä useiden vuosien ajan. Puhe sopii koko organisaatiolle johtoryhmistä lähtien ja sivuaa hauskojen esimerkkien kautta myös elämää työn ulkopuolella.

Luova Järkevyys – erilainen lähestymistapa luovuuteen
Liian usein yhdistämme luovuuden hulluuteen ja omituisuuteen. Mutta mitä luovuus on yrityksen arjessa? Miten me voimme kehittää omaa luovuuttamme? Miten me voimme auttaa läheisiämme, joka töissä tai kotona tulemaan luovemmiksi? Mistä luovuudessa ihan oikeasti on kyse ja miten se liittyy epäonnistumisen pelkoon. Saku Tuominen on tehnyt työtä luovuuden kanssa koko elämänsä ja lähestyy teemaa monista, usein yllättävistäkin näkökulmista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Saku Tuominen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu