🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Henrietta Aarnikoivu

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Henrietta Aarnikoivu

Henrietta Aarnikoivu

Esimiestyön ja asiakaspalvelun asiantuntija

Henrietta Aarnikoivu on valmentaja, konsultti ja kirjailija. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän omaa myös Ratkaisukeskeisen valmentajan ja Psyykkisen valmentajan pätevyydet. Henriettan erikoisalaa ovat esimiestyö, johtaminen, urheilujohtaminen, työyhteisötaidot ja asiakaspalvelu.

Valmentajana ja konsulttina Henrietta korostaa olennaisen tunnistamisen ja siihen keskittymisen tärkeyttä. Hän haastaakin asiakkaansa kyseenalaistamaan ja uudistumaan.

Valmennuksissa hän lähestyy teemoja käytännönläheisesti tarjoten konkreettisia työkaluja osallistujiensa käyttöön. Esimiesvalmennuksista esimerkkejä ovat "Esimiehen määräaikaishuolto", "Asiantuntijasta esimieheksi" ja "Aidosti hyödyllinen kehityskeskustelu".

Johtamisen ja esimiestaitojen valmennusten lisäksi Henrietta työskentelee työyhteisötaitojen saralla. Hänen mukaansa keskittyminen "pelkästään" esimiestaitoihin ei riitä turvaamaan hyvinvointia ja tuloksellista toimintaa. Onnistuminen on kauden kauppa myös työyhteisössä – panostuksia tarvitaan sekä esimiehiltä että työntekijöiltä. Valmennuksien teemoja ovat esimerkiksi työyhteisötaitojen kokonaisuus, työhyvinvointiin ja itsensä johtamiseen liittyvät aihealueet. Valmennuksista esimerkkejä ovat "Työyhteisön määräaikaishuolto"ja "Työntekijän määräaikaishuolto".

Asiakaspalveluvalmennuksissa Henrietta keskittyy asiakaskeskeisyyden ja asiakaslähtöisyyden konkretisoimiseen. Hän haastaa organisaatiossa roolista riippumatta työntekijät näkemään itsensä aina myös asiakaspalvelijoina. Valmennuksien teemoja ovat arjen asiakaskohtaamisten haltuunottaminen, asiakaskokemukseen vaikuttavat tekijät ja asiakaskeskeisen organisaation rakentaminen ja kehittäminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henrietta Aarnikoivu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu