Maija-Riitta Ollila

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Maija-Riitta Ollila

Maija-Riitta Ollila

Jatkuva uudistumisprosessi ja ajattelu. Vuoden Puhuja 2009.

VTT Maija-Riitta Ollila on filosofi, tietokirjailija ja työelämäprofessori Turun kauppakorkeakoulussa. Hän on kirjoittanut kirjoja ja kolumneja muun muassa etiikasta, vallasta ja johtamisesta. Maija-Riitta on opettanut etiikkaa monissa yliopistoissa ja yliopistojen johtamiskoulutusohjelmissa. Hän on luennoinut teknologisesta murroksesta, kestävästä kehityksestä, johtamisesta ja työhyvinvoinnista erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa.

Tällä hetkellä Maija-Riitta on innostunut uusista teknologioista ja niiden vaikutuksesta yhteiskuntiin ja ihmisyksilöihin. Millainen on ihmisyyden tulevaisuus? Hänen viimeisin kirjansa Tekoälyn etiikkaa ilmestyi 2019. Kestävä kehitys kaikissa muodoissaan on lähellä hänen sydäntään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maija-Riitta Ollila, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.