Lauri Järvilehto

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Lauri Järvilehto

Lauri Järvilehto

Ajattelun taidot, tulevaisuuden työ ja sisäinen motivaatio

Lauri Järvilehto, FT, on Lightneerin, Filosofian Akatemian ja Unicefin hallituksissa vaikuttava sarjayrittäjä, filosofi ja tietokirjailija. Järvilehdon intohimona on uusien asioiden oivaltaminen, tutkitun tiedon sanoittaminen sekä työelämän ja oppimisen kehittäminen. Hän on työskennellyt aiemmin tutkijatohtorina Aalto-yliopistossa, jossa hänen päätutkimuskohteensa on ollut ihmismieli, erityisesti intuitiivinen ajattelu.

Yksi Laurin suosituimmista teemoista liittyy **Ajattelun taitoihin**. Lauri puhuu stressinhallinnasta, luovasta ajattelusta ja intuitiosta tutkimustietoon ja bestseller-kirjaansa **&quotTee itsestäsi mestariajattelija&quot** (2012) perustuen. Hän rakentaa siltoja monimutkaisilta tuntuvista kokonaisuuksista kokemuspiiriin, josta jokainen kuulija saa kiinni. Luennoillaan Järvilehto antaa vastaukset seuraaviin kysymyksiin: Millä tavalla opit hallitsemaan ajatuksiasi ja ajattelemaan tehokkaammin? Millä tavalla ajatustesi tunteminen auttaa hallitsemaan stressiä ja synnyttämään roppakaupalla loistavia ideoita?

Toinen Laurin kysytty puheiden teema on **Tulevaisuuden työ**, jossa painotetaan työn merkityksellisyyttä, oppimisen iloa ja sisäistä motivaatiota. Merkityksellinen työ lisää tuottavuutta ja on jo nyt tämän päivän suuri kilpailuvaltti. Lauri avaa luennoillaan myös **Startup -henkistä yrityskulttuuria**, jota hän lähestyy oman tarinansa kautta niin Filosofian Akatemian perustajana kuin yhtenä Lightneerin perustajista.

Lauri Järvilehto on kansainvälisesti kysytty puhuja. Hänet on nähty mm. Pekingissä panelistina syksyllä 2017 **GES Summitissa**, jonka pääpuhujana oli **Barack Obama** sekä keväällä 2017 keynotena **Peter Vesterbackan** kanssa Salt Lake Cityssa ASU/GSV Summitissa. Järvilehtoa kuultiin Meksikossa syksyllä 2014 oppimisfestivaalien keynotena, toisena keynote-puhujana Wikipedian perustaja **Jimmy Wales**. Järvilehto on puhunut myös peli- ja startupalan keskeisissä tilaisuuksissa, esimerkiksi **Games for Change**(New York), **PocketGamer Connects** (Lontoo), **Mobile Gaming Forum** (Lontoo), **Slush** (Helsinki), **Slush** (Singapore) ja tehnyt kymmeniä puheenvuoroja sekä peliyrittäjänä että tutkijana ympäri maailmaa erilaisissa tilaisuuksissa.

//Lauri Järvilehto oli ehdolla Vuoden tulokkaaksi Vuoden puhuja -gaalassa 2017.//

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lauri Järvilehto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.