Johannes Laine

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johannes Laine

Johannes Laine

Yhdessä kohti unelmia

Johannes Laine on bisnesvalmentaja joka käyttää itsestään myös nimitystä sarjainnostuja. Hän on ollut mukana perustamassa tai alkuvaiheessa mukaan lähtevänä osakkaana 24 yrityksessä.

Aktiivisena toimii tällä hetkellä kuusi yritystä, jossa Johannes Laine on pääasiassa mukana ideoiden, sanansaattajana ja yritysten vetäjiä sparraillen. Ensimmäisen kahvilansa he päättivät perustaa taidegallerian ja vaatekaupan yhteyteen noin kaksi viikkoa ennen ovien avaamista. Suodatinkahvia kehuttiin Helsingin parhaaksi, taidetta myytiin ympäri maailmaa ja media kävi kylässä kymmeniä kertoja. Parhaimmat muistot Ruplasta on Johanneksella ollut sen lämminhenkisyys ja tekemisen kulttuuri jolla se avattiin.

Tekemisen ja unelmien toteuttamisen sanansaattaja Johannes Laine ehdottomasti onkin! Hän pitää "Kohti Unelmia" nimistä podcastia, sparraa yrittäjiä Kohti Unelmia Akatemiassa sekä niin sanotusti elää kuten saarnaa. Laineen esikoiskirja yrittäjille "Kohti Unelmabisnestä" julkaistaan 2024 syksyllä. Johannes Laine on auttanut tuhansia yrittäjiä, pitänyt kymmeniä puheita yrittäjyydestä, kiertänyt kouluilla kannustamassa nuoria toteuttamaan omia unelmiaan ja elämään omannäköistä elämää. Puheissaan Johannes Laine kertoo avoimesti useammasta konkurssistaan, vetää yleisön puoleensa ja innostaa kuulijoita toteuttamaan unelmansa.

Teema 1 - Viisi askelta kohti unelmabisnestä: Sopii täydellisesti yrittäjäyhteisöille, yrittäjyyskasvatukseen ja yrittäjille suunnattuihin tapahtumiin. Tässä setissä Johannes Laine kertoo kolme salaisuutta kohti unelmabisnestä - olit sitten aloittelija tai jo useamman vuoden yrittäjänä toiminut, niin tämän puheen jälkeen sinulla on selkeät askeleet mihin sinun tulee keskittyä, jotta voit menestyä paremmin yrittäjänä ja rakentaa unelmien liiketoiminnan elämäsi ympärille.

Teema 2 - Mafialeffasta sarjainnostujaksi: Sopii kouluihin, yrityksiin, yhdistyksiin ja erilaisiin tapahtumiin jossa tarvitaan innostavaa esimerkkiä omien unelmien toteuttamisesta. Johannes Laine kertoo tarinansa yrittäjyyspolulla jakaen samalla vinkkejä jotka sopivat hyvin työyhteisöihin ja omaan arkeen muutenkin toteutettavaksi.

Johanneksen aito kiinnostus yrittäjyyttä ja sen tuomia mahdollisuuksia kohtaan on vaikea olla huomaamatta. Aito, lämminhenkinen ja erittäin kunnioittava asenne kanssa yrittäjiä kohtaan on ihailtavaa sekä valtava voima. Hän antaa itsestään kaiken oli keskustelu yksilö- tai ryhmätasolla. Pidän erityisen tärkeänä sitä, että huolimatta vahvasta artistin roolistaan huolimatta hän pystyy hyväksymään yrittäjien erilaiset maailmat ja roolit sekä etsii luovia ratkaisuita antaen kuitenkin tilaa omalle ajattelulle.


— Sari Majuri, Kuntosaliyrittäjä ja Someron yrittäjät pj.

Järjestimme tärkeille kumppaneillemme tapahtuman, jossa Johannes oli mukana kertomassa yrittäjyydestä ja siitä, millaista osaamista yrittäjät kaipaavat ympärilleen. Johannes valotti puheessaan konkreettisella tavalla yrittäjien mielenmaisemaa ja hoiti esityksensä tiukalla ammattitaidolla ja loistavalla energialla. Kiitos mahtavasta vedosta ja otetaan pian uusiksi! Suosittelen Johannesta ilolla puhujaksi muihinkin tapahtumiin.

— Anni Oksanen, Visma Solutions

Aiheet esimerkiksi

  • Yhdessä kohti unelmia
  • Menesty omalla polullasi
  • Askelmerkit yrittäjyyteen, yrittäjyyden tärkeimmät palaset

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johannes Laine, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu