Yhteenveto
Omaan tahtiin
120,97 EUR + alv 24% (yht. 150 EUR)
Jatkuva aloitus
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Tyylihistoria

Tyylihistoria

Perehdymme seuraaviin tyylisuuntiin: renessanssi, barokki, rokokoo, uusklassismi, kustavilainen tyyli, empire, biedermeier, kertaustyylit, jugend / art nouveau, funktionalismi. Jokaisesta tyylisuunnasta käydään läpi sen keskeisimmät elementit sekä aikakauden taidehistoriaa, arkkitehtuuria, sisustustyylejä ja huonekalurakentamista.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Verkko-opinnot voi suorittaa omaan tahtiin, eikä kurssi sisällä tiettyyn aikaan toteutettavia verkkoluentoja.  Suositeltava opiskeluaika työn ohella on noin 2 viikkoa.

Opintojen laajuus on 70 h.

Keskeinen sisältö: tyylisuunnat: renessanssi, barokki, rokokoo, uusklassismi, kustavilainen tyyli, empire, biedermeier, kertaustyylit, jugend / art nouveau, funktionalismi

Montako renessanssitaitelijaa muistat nimeltä? Millainen on empiretuoli? Kuka on suunnitellut Helsingin rautatieaseman?

Perehdy tyylihistoriaan! Kurssilla käymme läpi kunkin tyylihistorian kauden keskeisimmät elementit sekä aikakauden taidehistoriaa, arkkitehtuuria, sisustyylejä ja huonekalurakentamista. Käymme läpi seuraavat tyylisuunnat: renessanssi, barokki, rokokoo, uusklassismi, kustavilainen tyyli, empire, biedermeier, kertaustyylit, jugend / art nouveau, funktionalismi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tyylihistoria, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu kaikille tyylihistoriasta ja taidehistoriasta kiinnostuneille.

Kurssin suorittaminen ei edellytä aikaisempia opintoja.

Kouluttaja

Nurmi Pirita

kädentaitoalan kouluttaja

Kustannukset

150,00 € (120,97 € alv. 0%)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tyylihistoria? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tyylihistoria täytä seuraavat tiedot: