Tommi Ylimäinen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Tommi Ylimäinen

Tommi Ylimäinen

Kokenut koomikko Oulusta. Räjähtävä energia lavalla.

Oululainen Tommi Ylimäinen on Meri-Lapin perukoilta suomalaiselle komiikkataivaalle ponnistanut stand up -koomikko. Tommin esitys on yhdistelmä suoraa puhetta, rajaseudun armotonta asennetta ja terävää havannointia, joka saa aikaan yleisössä pidättelemätöntä naurua!

Tommi on jo useamman vuoden tehnyt töitä stand up -komiikan parissa – koomikkona ja tuottajana. Esiintymiskokemusta on pienistä yksityistilaisuuksista aina jäähalliin saakka. Oulussa hän tuottaa yhdessä Iikka Kiven kanssa Remakka Stand Up -klubia. Lavakomiikan lisäksi Tommi on käsikirjoittanut televisioon ja nettiin (YLE Noin viikon uutiset, Remakka Youtube -sketsit).

Tommi kertoo juttuja laidasta laitaan ja kaikki mikä on hänen mielestä hauskaa on aihe jutulle. Tyyli on hyvin suoraviivainen ja ajoittain melko härskikin, mutta kuitenkin positiivisella tavalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tommi Ylimäinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.