Heikki Vilja

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Heikki Vilja

Heikki Vilja

Palkittu Stand Up -koomikko

Yli kymmenen vuotta keikkaillut Heikki Vilja on helsinkiläinen stand up -koomikko. Vilja on tehnyt pitkän uran esittävien taiteiden parissa. Heikki niitti mainetta jo lapsena ollessaan äidinkielen opettajan mukaan omituisin paimen joulukuvaelmien historiassa. Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.

Heikki sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Mikään juhla ei ole liian iso tai pieni Heikille. Saman verran tilaa hän vie kuitenkin. Kokemusta löytyy niin loppuunmyydystä Finlandia-talosta kuin neljän hengen saunailloista. Esiintyjänä Heikki on energinen, ja hänen esityksensä ovat soljuvia ja hulvattomia.

Stand Up -kisoista palkintoja on kertynyt mm. Naurun tasapaino 3.sija 2015, Vuoden Tulokas 2011, Helsinki Comedy festival Gong-shown voittaja 2011. Casino Talent stand up -koomikkojen sarjan voittaja 2011. Koulutukseltaan hän on teatteritaiteen maisteri.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Heikki Vilja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.