Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

InDesignin teemakoulutukset osaajalle

Asiatalo
Yhteenveto
2-3 tuntia
130 - 170 EUR + alv 24 %
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
130 EUR
7.6.2021

Verkossa
170 EUR
8.6.2021

Verkossa
130 EUR
9.6.2021

InDesignin teemakoulutukset osaajalle

InDesignin syventävien koulutusten sisällössä keskitytään ohjelman tiettyyn osa-alueeseen. Nämä teemakoulutukset ovat kestoltaan kaksi-kolme tuntia ja paneutuvat käsiteltävään aiheeseen syvällisesti.

Tarjolla olevat teemat

InDesignin taittomallit ja kirjastot*

Koulutuksessa opit: taiton aloittaminen oikeilla väreillä ja perusarvoilla nopeuttaa työskentelyä. Taiton koostaminen aiemmista muotoiluista ja tyyleistä helpottaa monistamista. Yhteisten elementtien hallinnointi kirjaston avulla on nopeaa. Kirjaston kautta työskentely nopeutta versiointia ja poistaa virheellisen tiedoston käytön mahdollisuuden .

Taiton elementtien hallinta*

Koulutuksessa opit:tekstilaatikosta toteutettu tyyli nopeuttaa aukeamataittoa ja auttaa hallitsemaan elementtejä keskitetysti ja joustavasti. Objektin tyylimäärittelyt helpottavat toistuvien elementtien käyttöä ja auttavat taiton keskitetyssä muotoilussa.

Taulukon rakenne ja tyylit*

Koulutuksessa opit: taulukossa tyylien käyttö mahdollistaa helposti visuaaliset muutokset ja johdonmukaisen esitystavan. Tällä tavalla toimien uusien taulukkojen luominen on nopeaa ja ulkoasu säilyy taulukosta toiselle muuttumattomana.

*Etäkoulutuksen opetus nauhoitetaan. Jotta pystyt sisäistämään uuden asian työtavaksi, saat käyttöoikeuden nauhoituksiin kuukauden ajaksi.

Tutustu teemoihin tarkemmin Asiatalon sivuilla

Koulutusten täydellinen kuvaus on Asiatalon etäkoulutusten Photoshop-sivulla. Siellä voit  myös ilmoittautua mukaan haluamaasi teemaan. Tervetuloa koulutukseen.

TOTEUTUSTAKUU = koulutukset toteutetaan aina, jos niihin on yksikin ilmoittautunut.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta InDesignin teemakoulutukset osaajalle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Asiatalon teemakoulutukset on tarkoitettu ohjelmaa sujuvasti käyttäville, jotka haluavat omaksua lisää ohjelman tärkeitä ominaisuuksia.

Aikataulu

InDesignin teemakoulutusten kesto on kaksi tai kolme etätuntia.

Kurssit (kevät)

InDesign, taittomallit ja kirjastot

  • Keskiviikko 9.6. (klo 14-16)

InDesign, taiton elementtien hallinta

  • Maanantai 7.6. (klo 14-16)

InDesign, taulukon rakenne ja tyylit

  • Tiistai 8.6. (klo 13-16)

Kouluttaja

Janne Nummela, asian mies

Jannella on graafisen viestinnän tekijänä yli 26 vuoden kokemus ja alan ohjelmistoja hän on kouluttanut lähes 20 vuotta. Hänen etäkoulutustensa laadun takaa yli 12 vuoden kokemus sekä online-toteutuksista että valmiista verkkokoulutuksista.

Laajimmillaan Jannen vetämät koulutukset ovat olleet audiovisuaalisen viestinnän 12 kk:n ammattitutkintoja, lyhimmillään tunnin mittaisia yhden ongelman ratkaisuun keskittyneitä opastuksia. Monipuolinen kouluttajakokemus takaa, että Janne osaa sekä vastata tilaajan tarpeisiin että mukautua osallistujien vaihtelevaan osaamistasoon.

Kustannukset

Kesto kaksi tuntia: hinta 130 euroa (130 euroa (161,20 sis.alv.)

Kesto kolme tuntia: hinta 170 euroa (210,80 sis.alv.)

Hintaan sisältyy:

Etäkoulutuksen taltiointi: katseluaika 1kk viimeisen osan julkaisusta

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta InDesignin teemakoulutukset osaajalle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Asiatalo

Asiatalon koulutuksissa omaksutaan

Asiatalon koulutuksissa yhdistyvät monialaisuus ja laaja kosketuspinta viimeisimpiin työtapoihin. Hyvin jäsennellyt koulutussisällöt ja työtavat auttavat, kun haluat ottaa opin heti tehokkaaseen hyötykäyttöön. Asiatalolla on laaja tarjonta Adoben parhaita ammattiohjelmien koulutuksia etätoteutuksena. Koulutukset ovat laadukas poikkileikkaus yleisimpien ammattiohjelmien perusosaamista ja ammattitaitoa...


Lue lisää kouluttajasta Asiatalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Asiatalo

Turku

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta InDesignin teemakoulutukset osaajalle täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: