🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Business College Helsinki, paikassa Helsinki
Kesto
1 vuosi
Kesto
1 vuosi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Business College Helsinki tarjoaa koulutusta esimies- ja johtotehtävissä työskenteleville ammattilaisille. Voit suorittaa johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Johtamiskoulutus toteutetaan joustavasti monimuoto-opiskeluna alan töitä tehden.

Koulutuksen sisältö

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suoritat näyttöinä käytännön johtamistehtävissä omalla työpaikallasi. Opintojen kuluessa kehität omaa ammattitaitoasi ja sittemmin osoitat johtamistaitosi aidossa käytännön työtehtävissä omalla työpaikallasi (näytöt). Työpaikaltasi sinulle valitaan arvioija, joka pystyy arvioimaan johtamisosaamistasi suullisesti ja kirjallisesti. Suoritat tutkinnon eli annat näytöt koulutuksen edetessä, opintojen alussa tehdyn suunnitelman mukaisesti.

Pakollinen tutkinnonosa:

  • Johtajana toimiminen

Valinnaiset tutkinnonosat:

  • Strategiatyön johtaminen
  • Projektin johtaminen
  • Työyhteisön kehittämisen johtaminen
  • Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
  • Asiakkuuksien johtaminen
  • Talouden johtaminen
  • Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen

Tutkinnossa suunnittelet ja organisoit yrityksen tai vastuualueesi toimintaa ja johdat sitä tavoitteellisesti. Lisäksi suunnittelet valinnaisten tutkinnon osien osa-alueita koskevat kehittämishankkeet tai toimenpiteet kyseisten osa-alueiden kehittämiseksi ja osaltasi johdat näiden suunnitelmien käytäntöön viemistä tai vastaat suunnittelemiesi kehittämisprojektien toteutuksesta. Paitsi toiminnan suunnittelu ja kehittäminen myös tuon toiminnan arviointi sekä omien johtamistaitojen reflektointi ja kehittäminen kuuluvat keskeisesti johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Johtamistehtävissä toimivalle, yrityksen johtajalle tai asiantuntijalle, jolla on organisaatiossa oma vastuualue johdettavanaan. 

Tutkinnon suorittaaksesi sinulla tulee olla mahdollisuus tehdä monipuolisia johtamistyön tehtäviä niin, että pystyt näyttämään tutkinnon perusteissa määriteltyjen ammattitaitovaatimusten mukaisen osaamisen kattavasti.

Tutkinto / todistus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuksella 250 € tai muutoin 650 € osallistumismaksulla. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Business College Helsinki
Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...

Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu