Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Ajankohtaista arvonlisäverosta 2020 - lähikoulutus & live-webinaari

EK-Tieto Oy
Yhteenveto
3 tuntia
370 EUR + alv 24 %
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
370 EUR
21.10.2020

Verkossa
370 EUR
21.10.2020
 Ajankohtaista arvonlisäverosta 2020

Ajankohtaista arvonlisäverosta 2020 - lähikoulutus & live-webinaari

Oletko jo ehtinyt tutustua viimeaikaisiin, sekä tuleviin muutoksiin arvonlisäveron saralla? Päivitä tietosi tehokkaan koulutuksen merkeissä!

Koulutuksen sisältö

Koulutus antaa sinulle erittäin kattavan tietopaketin arvonlisäveroa koskevista muutoksista. Puolen päivän koulutuksen aikana teoria yhdistyy käytäntöön asiantuntevan luennoitsijan käytännönläheisten esimerkkien avulla.

Koulutuksen aikana käydään läpi mm.

  • 2021 voimaan tulevat verkkokaupan alv-muutokset
  • 2021 muuttuva vähäisen toiminnan raja
  • 2020 voimaan tulleet quick fixes -uudistukset ja niiden vaikutus EU-tavarakauppaan
  • Verohallinnon suunnitelma 2022 alv-uudistukseksi
  • uusimmat KHO:n oikeustapaukset ja merkittävimmät KVL-ratkaisut
  • Verohallinnon ohjepäivitykset ja uudet ohjeet.

Osallistuminen webinaarin kautta on helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikkisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi järjestäjän toimesta, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on aina henkilö, joka vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Eikö webinaarin ajankohta sovi sinulle?

Kannattaa silti ilmoittautua, sillä sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi  webinaaritallenne lähetetään kahdeksi viikoksi käyttöön kaikille webinaariin ilmoittautuneille, jolloin voit katsoa tallenteen missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin verkkoselaimen (suosituksena on Chrome tai Firefox) sekä sähköpostin. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajankohtaista arvonlisäverosta 2020 - lähikoulutus & live-webinaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu arvonlisäverotusta työkseen tekeville kirjanpitäjille, taloushallinnon asiantuntijoille ja assistenteille sekä controllereille, talousjohtajille ja veroasiantuntijoille.

Koulutuspaikka

Helsinki & Webinaari: 21.10.2020, klo 09:00 – 12:00. 

Elinkeinoelämän keskusliitto, Eteläranta 10, Helsinki. 

Kouluttaja

Kouluttajana toimii selkeäsanainen ja kokenut luennoitsija, EK:n veroasiantuntija Tiina Ruohola, joka on valittu jo toistamiseen Suomen edustajaksi VAT Expert Group:n komission asiantuntijatyöryhmään (nyt kaudelle 2019-2022), ja näin aitiopaikalla vaikuttamassa EU:n verolainsäädäntöön.

Kustannukset

  • Koulutuksen hinta on 370,00 € + alv 24%.
  • EK:n jäsenhinta on 290,00 € + alv 24%. 

Osallistumismaksu sisältää sähköisen koulutusmateriaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Webinaarilaisille hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenteen, joka toimitetaan sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilaisuuden päättymisestä. Webinaaritallenne on katsottavissa 14 vrk tilaisuuden jälkeen.

Osallistumismaksu on sama paikan päällä tai webinaarin kautta osallistuttaessa.

Laskutamme osallistumismaksu jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajankohtaista arvonlisäverosta 2020 - lähikoulutus & live-webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia kursseja ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Tuoterepertoaari käsittää uusimpana myös...


Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

EK-Tieto Oy

Eteläranta 10
00130


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 764 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ajankohtaista arvonlisäverosta 2020 - lähikoulutus & live-webinaari täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpito haltuun verkossa

Verkkokurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen yleiset periaatteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan niitä käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: