🎓 MBA-stipendin hakuaika on auki 16.6. saakka. Lue lisää ja hae »

Turvallisuusalan neuvottelupäivät︱Silja Serenade

EK-Tieto Oy, paikassa Helsinki
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Turvallisuusalan neuvottelupäivät︱Silja Serenade

Kollegat verkostoitumassa

Turvallisuusalan neuvottelupäivät 29.-31.5.2024! 

On ilo kutsua teidät osallistumaan vuoden 2024 Turvallisuusalan neuvottelupäiville, jotka järjestetään perinteisesti risteilyseminaarina Helsinki – Tukholma – Helsinki -reitillä. Tulemme yhdessä syventymään alan uusimpiin haasteisiin ja ratkaisuihin ainutlaatuisessa ympäristössä, joka mahdollistaa avoimen keskustelun ja verkostoitumisen.

Ohjelma kattaa monipuolisesti turvallisuusalan keskeiset teemat, ja meillä on ilo esitellä teille jälleen huippupuhujia, jotka jakavat arvokasta tietoa ja näkemyksiä alalta. Lisäksi odotettavissa on interaktiivisia työpajoja sekä loistavia tilaisuuksia verkostoitua muiden alan kollegoiden kanssa.

Pidämme huolen siitä, että seminaarimme tarjoaa paitsi korkeatasoista ammatillista sisältöä myös rentouttavaa ja viihdyttävää ohjelmaa. Toivomme, että voit varata tilaisuuden ajankohdan kalenteristasi ja lähteä kanssamme matkalle kohti turvallisuusalan uusia näkökulmia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan neuvottelupäivät︱Silja Serenade, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu yritysten turvallisuus- ja riskienhallintajohdolle, turvallisuusvastaaville, turvallisuusalan päättäjille, asiantuntijoille, alan yrittäjille ja järjestöjen edustajille sekä julkishallinnon turvallisuustehtävissä toimiville.

Koulutuspaikka

Helsinki - Tukholma - Helsinki 

M/S Silja Serenade

Ohjelma

Ensimmäisenä seminaaripäivänä kuulet muun muassa maailman ja lähialueiden turvallisuustilanteen viimeisimmät analyysit, ymmärrät mitä EU:n tekoälyasetus pitää sisällään ja mitä se merkitsee yrityksille, miten hyökkääjä voi hyödyntää tekoälyä ja mitä riskejä voi liittyä tuotantoteknologiaan.

Seminaarin toisen päivän aloittavat suositut työpajamme. Valittavanasi on kolme työpajaa omien tarpeittesi ja mielenkiintosi mukaan. Aiheet käsittelevät juuri nyt ajankohtaisia NIS2- ja CER- direktiivien vaatimusten toimeenpanoa, yritysturvallisuuden johtamista kansainvälisessä ympäristössä sekä turvallisuusviestintää turvallisuuskulttuurin rakentajana organisaatioissa.

Toisen päivän iltapäivänä paneudumme tarkemmin Ruotsin muuttuneeseen turvallisuustilanteeseen ja miten Ruotsi on omia valmiuksiaan kehittänyt. Tämän jälkeen kuulemme kolmen kokeneen turvallisuusjohtajan näkemyksiä turvallisuuden muutosvauhdista ja priorisoinnin tärkeydestä.

Päivän ja samalla virallisen seminaariosuuden mentalisti, kouluttaja ja kirjailija Jose Ahosen interaktiivinen esitys sosiaalisen hakkeroinnin voimasta – miten helppo meitä onkaan manipuloida…

Tutustu koko ohjelmaan tapahtumajärjestäjän omilla sivuilla

Kouluttaja

Seminaarin isäntänä toimii Markku Rajamäki, johtava asiantuntija, varatuomari | Elinkeinoelämän keskusliitto EK

Kustannukset

Majoitusvaihtoehdot (hinta per henkilö):
normaalihinta / EK:n jäsenhinta

A-luokka (ikkuna merelle)tai
Promenade(ikkuna kävelykadulle)
1 hh 745 € / 695 €
2 hh 700 € / 645 €

B-luokka (sisähytti, ei ikkunaa)
1 hh 710 € / 660 €
2 hh 660 € / 610 €

DeLuxe (parivuode & erikoisaamiainen)
1 hh 955 €/ 905 €
2 hh 905 € / 855 €

Commodore Balcony(parvekkeellinen hytti, jossa erillinen olohuone, parisänky, erikoisaamiainen)
1 hh 1 430 € / 1 380 €
2 hh  1380 € / 1330 €

(Risteilyseminaari on alv-vapaa)

Hyttejä on rajoitettu määrä ja ne myydään varausjärjestyksessä.

Osallistumismaksu sisältää luennot, ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä valitun hyttipaikan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan neuvottelupäivät︱Silja Serenade? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
EK-Tieto Oy
Eteläranta 10
00130

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia koulutuksia ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat myös webinaaritallenteet....

Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu