Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työntekijän puutteellinen työsuoritus irtisanomisperusteena (lähikoulutus & livewebinaari)

EK-Tieto Oy
Yhteenveto
2 tuntia
290 EUR + alv 24 %
Haku päättyy: 29.8.2019
Avoin koulutus
Helsinki, Verkossa/etänä
Alkavat koulutukset
Helsinki
5.9.2019 9:00 
290 EUR
Verkossa/etänä
5.9.2019 9:00 
290 EUR
Työntekijän puutteellinen työsuoritus irtisanomisperusteena

Työntekijän puutteellinen työsuoritus irtisanomisperusteena (lähikoulutus & livewebinaari)

Koulutuksessa perehdyt asoihin, joita työnantajan on erityisesti huomioitava harkitessaan työsuhteen päättämistä heikon työsuorituksen johdosta.

Tällä kahden tunnin kurssilla käsitellään työsopimuksen irtisanomista työntekijän puutteellisen työsuorituksen perusteella.

Puutteellinen työsuoritus voi ilmetä muun muassa heikkona työn laatuna, työtehtävien viivästymisenä tai virheinä.

Puutteellinen työsuoritus on irtisanomisperusteena hyvin tehtäväsidonnainen ja juridisesti usein vaikeasti arvioitava. Kurssilla käymme läpi seikkoja, joita työnantajan on erityisesti huomioitava harkitessaan työsuhteen päättämistä heikon työsuorituksen johdosta.

Webinaaritoteutus

Live-webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin verkkoselaimen (suosituksena Chrome tai Firefox) sekä sähköpostin.

Sinulle lähetetään 2–3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työntekijän puutteellinen työsuoritus irtisanomisperusteena (lähikoulutus & livewebinaari), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu esimiehille, henkilöstöasioiden hoitajille, yrittäjille sekä kaikille aiheen parissa työskenteleville

Koulutuspaikka

Elinkeinoelämän keskusliitto (EK), Eteläranta 10, Neuvottelukeskus, Helsinki tai etänä livewebinaarin välityksellä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimiityösuhteisiin liittyvien riita- ja rikosasioiden erityisosaaja, Työsuhdejuristit Oy:n toimitusjohtaja Santtu Niemi.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 260 € + alv 24 %. EK:n jäsenyrityksille hinta 205 € + alv 24 %. Osallistumismaksu on sama paikan päällä tai webinaariin osallistuessa.

Osallistumismaksu sisältää sähköisen kurssimateriaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut kurssipaikalla. Webinaarilaisille hinta sisältää sähköisen kurssimateriaalin lisäksi webinaaritallenteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työntekijän puutteellinen työsuoritus irtisanomisperusteena (lähikoulutus & livewebinaari)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia kursseja ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Tuoterepertoaari käsittää uusimpana myös...


Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työntekijän puutteellinen työsuoritus irtisanomisperusteena (lähikoulutus & livewebinaari) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kielikoulutusta HR-ammattilaisille

Kieliavain tarjoaa tehokasta kielikoulutusta HR-ammattilaisille ja työelämän vaihteleviin tarpeisiin. Pyydä tarjous ja varaa aika koulutusneuvontaan.