Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Vuosilomalaki ja lomapalkan laskenta -webinaari

EK-Tieto Oy
Yhteenveto
1 päivä
455 EUR + alv 24 %
7.4.2020 09:00
Haku päättyy: 30.3.2020
   
Verkossa/etänä
Etä- ja verkkokoulutus
Laskin

Vuosilomalaki ja lomapalkan laskenta -webinaari

Tunne vuosilomalaki kuin omat taskusi

Koulutuksessa perehdytään käytännönläheisesti vuosilomalain soveltamiseen työpaikoilla. Koulutuksessa saat kokonaiskuvan vuosilomaetuuksista ja niiden määräytymisestä.

Aamupäiväosiossa käsittelemme erityisesti loman ansaintaa ja loman antamista. Iltapäivällä perehdymme lomapalkan peruslaskentatapoihin ja erityistilanteisiin, kuten lomapalkan laskemiseen työajan muutostilanteissa.

Vuosilomalaki on muuttunut siten, että pitkään sairaana olleelle työntekijälle kertyy vuosiloman lisäpäiviä. Uusia säännöksiä sovelletaan täysimääräisesti lomakaudella 2020. Myös tätä muutosta käsitellään kurssilla.

Osallistuminen webinaarin kautta on helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin verkkoselaimen (suosittelemme Chromea tai Firefoxia) sekä sähköpostin. Lähetämme 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet, koulutusmateriaalin sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Eikö ajankohta sovi sinulle? Ilmoittaudu silti mukaan, sillä lähetämme webinaaritallenteen kaikille webinaariin rekisteröityneille, jolloin voit  katsoa sen juuri silloin, kun se sinulle sopii!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vuosilomalaki ja lomapalkan laskenta -webinaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

palkanlaskijoille, yrittäjille ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille.

Kouluttaja

Koulutuksessa luennoitsijoina toimivat lakimies ja toimitusjohtaja Kristiina Riipinen, Työsuhdejuristit Oy sekä palkkahalllinnon asiantuntija Antti Kondelin.

Kustannukset

Normaalihinta: 455,00 €

EK:n jäsenhinta: 360,00 €

Hintaan lisätään alv 24 %.

Osallistumismaksu sisältää etukäteen toimitettavan sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenteen, joka toimitetaan sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilaisuuden päättymisestä. Tallenne on katsottavissa 14 vrk tilaisuuden jälkeen.

Kurssimaksu laskutetaan osallistujilta jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vuosilomalaki ja lomapalkan laskenta -webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia kursseja ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Tuoterepertoaari käsittää uusimpana myös...


Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

EK-Tieto Oy

Eteläranta 10
00130

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 764 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vuosilomalaki ja lomapalkan laskenta -webinaari täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: