Palvelumuotoilun jatkotyöpaja: Muotoile ja kehitä

Kesto
1 päivä
Hinta
440 EUR + alv 24 % (yht. 545,60 EUR)
Seuraava toteutus
7 marraskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Lähiopetus
Kesto
1 päivä
Hinta
440 EUR + alv 24 % (yht. 545,60 EUR)
Seuraava toteutus
7 marraskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Lähiopetus
alkaen 440 EUR + alv 24 % / osallistuja

Palvelumuotoilun jatkotyöpaja: Muotoile ja kehitä

Palvelumuotoilun jatkotyöpaja: Muotoile ja kehitä

Haluatko kehittää palvelumuotoiluosaamistasi ja kokeilla innostavia menetelmiä ja työkaluja? Olet oikeassa paikassa! Tämä koulutus tarjoaa juuri sinulle täydellisen tilaisuuden syventyä palvelumuotoiluun.

Koulutuksen päätteeksi sinulla on entistä syvempi ymmärrys siitä, miten voit hyödyntää palvelumuotoilua omassa työssäsi. Toivomme, että sinulla on jo perustuntemusta palvelumuotoilusta ennen koulutukseen osallistumista. Koulutuksen painopiste on työpajatyyppisessä työskentelyssä, jossa pääset kokeilemaan erilaisia työkaluja ja menetelmiä joko oman kehitysprojektisi tai annettujen harjoitusten kautta.

Koulutuksen osallistujille tarjoamme seuraavia hyötyjä:

Opit tehokkaasti hyödyntämään palvelumuotoilun menetelmiä ja työkaluja omassa työssäsi.

Koulutus on suunniteltu työpajatyyliseksi, toiminnalliseksi ja vuorovaikutteiseksi. Alustusten avulla johdattelemme sinut eri työkaluihin ja menetelmiin, ja sen jälkeen pääset työskentelemään pienryhmissä työpajamaisessa ilmapiirissä

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

7 marraskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Pyydä tarjous!

  • Tilauskoulutus
  • Helsinki

Kohderyhmä

Koulutus sopii erityisesti sinulle, mikäli olet jo osallistunut palvelumuotoilun perustyöpajaan tai olet tutustunut palvelumuotoilun periaatteisiin ja haluat oppia lisää menetelmien ja työkalujen hyödyntämisestä. Voit tuoda mukanasi oman kehitysprojektisi ja hyödyntää koulutuksen aikana opittuja työkaluja ja menetelmiä juuri sinun projektissasi.

Koulutuspaikka

Koulutus pidetään Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa, Pasilan kampuksella, osoite Ratapihantie 13, 00520 Helsinki. Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena.

Kouluttaja

Tuija Koskimäki

Koulutus: kauppatieteiden maisteri, AmO

Tuija Koskimäellä on vahva kokemus liiketoiminnan kehittämisestä sekä asiakaskokemuksen ja -kuuntelun kehittämisestä. Tuija toimii palvelumuotoilun valmentajana ja lisäksi hänellä on kokemusta henkilöasiakasliiketoiminnasta, projekti- ja muutosjohtamisesta, uusien toimintamallien ja tuotteiden kehittämisestä, niiden toteuttamisesta, lanseerauksesta, markkinoinnista ja kouluttamisesta.

Kustannukset

07.11.2024.

Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena sisältäen yhden koulutuspäivän. 

Koulutuksen hinta on 440 eur + alv 24%.  Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. 

Otathan yhteyttä mikäli haluatte yrityskohtaisen koulutuksen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilun jatkotyöpaja: Muotoile ja kehitä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business

Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...

Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu