🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Ravintolan ruokatuotannon kannattavuuden kulmakivet

Kesto
1 päivä
Hinta
245 EUR + alv 24 % (yht. 303,80 EUR)
Seuraava toteutus
26 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 päivä
Hinta
245 EUR + alv 24 % (yht. 303,80 EUR)
Seuraava toteutus
26 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
alkaen 245 EUR + alv 24 % / osallistuja

Ravintolan ruokatuotannon kannattavuuden kulmakivet

Ravintolan ruokatuotannon kannattavuuden kulmakivet

Tämä koulutus ei vain syvennä osaamistasi, vaan myös varustaa sinut ja tiimisi työkaluilla, jotka ovat elintärkeitä ravintolasi menestyksen kannalta.

Koulutuksen sisältö

Tämän valmennuksen avulla syvennät ymmärrystäsi ja osaamistasi keskeisillä alueilla, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä lounasravintolan kannattavuuden ja asiakastyytyväisyyden kannalta.  

Koulutus keskittyy seuraaviin aihealueisiin

Ruokalista ravintolan vetovoimatekijänä ja laadukkaan ruokatuotteen merkitys: 2 tunnin sessio, jossa keskitytään ruokalistan suunnittelun strategioihin, jotka lisäävät ravintolan houkuttelevuutta ja varmistavat korkealaatuisen asiakaskokemuksen.

Ruokatuotantoprosessin kulmakivet – suunnittelusta raportointiin: 2 tunnin sessio, joka tarjoaa kattavan katsauksen ruokatuotantoprosessin eri vaiheisiin, mukaan lukien volyymien hallinta, hävikin vähentäminen ja ravitsemuksellisen laadun varmistaminen. Miten raportoinnilla tiedon analysoinnilla voidaan parantaa liiketoimintaa.

Koulutuksen tavoitteet

  • Vahvistaa henkilökunnan osaamista ruokalistan suunnittelussa ja toteutuksessa.
  • Opettaa keinoja laadukkaan ja kannattavan ruokatuotannon varmistamiseksi.
  • Antaa työkalut tehokkaaseen resurssien hallintaan ja hävikin vähentämiseen.
  • Korostaa ravitsemuksellisen laadun merkitystä ravintolatoiminnassa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

26 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Kohderyhmä

Tämä koulutus on suunnattu lounasravintolan keittiöhenkilökunnalle ja esihenkilöille, jotka ovat vastuussa ruokatuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta. Koulutus tarjoaa arvokasta tietoa ja taitoja kaikille, jotka haluavat parantaa ravintolansa kannattavuutta ja ruokatuotteen laatua. Teemme koulutuksesta myös yrityskohtaisia räätälöityjä koulutuksia.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Haagan kampuksella osoitteessa Pajuniityntie 11, Helsinki. 

Kouluttaja

Tiina Yrjölä

Tiina on vahva ruokailupalveluiden kehittäjä ja johtaja ja hänellä on vahva kokemus ravintolan ruokatuotannon prosessien johtamisesta ja kehittämisestä.   Koulutukseltaan Tiina on Terveystieteiden maisteri ja ravintotalouden ammatinopettaja

Kustannukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintolan ruokatuotannon kannattavuuden kulmakivet ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business

Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...

Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu