Uuden työn johtaminen 28.-29.9.2023

Kesto
5 opintopistettä
Hinta
1 525 EUR + alv 24 % (yht. 1 891 EUR)
Seuraava toteutus
28.-29.9.2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
5 opintopistettä
Hinta
1 525 EUR + alv 24 % (yht. 1 891 EUR)
Seuraava toteutus
28.-29.9.2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Uuden työn johtaminen 28.-29.9.2023

Opintokokonaisuus koostuu ennakkotehtävästä ja kahden päivän lähijaksosta, joissa asiantuntijoiden alustusten ohella keskustellaan uudistuvasta työstä, työelämästä ja johtamisesta. Oppimistehtävissä sovelletaan alustusten, keskustelujen ja oppimateriaalien antia oman yrityksen tulevaisuuskuvan hahmottamiseen ja haltuunottoon sekä monimuotoisuuden johtamisen haasteisiin vastaamiseen.

Sisältö:

  • Työelämän murroskauden muuttuvat kontekstit
  • Uudistuvan työn ominaispiirteet.
  • Monimuotoisuus esihenkilötyössä ja johtamisessa; käsitteet, käytännöt ja toimintatavat
  • Systeeminen näkökulma ja vaikutukset

Tavoitteena on tunnistaa postmodernin työn, työelämän ja uusien työyhteisökulttuurien keskeisiä ominaispiirteitä ja muutoksia. Osallistujat omaksuvat näkökulmia uuden ajan johtajuudesta työtulevaisuuden proaktiivisena rakentajana sekä hyödyntävät ennakointitietoa tulevaisuuteen varautumiseen. He hankkivat tietoa ja ymmärrystä oivalluttavista ajattelu- ja yhteistyörakenteista sekä omaan organisaation sovellettavista työtavoista monimuotoisuuden johtamisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Uuden työn johtaminen 28.-29.9.2023 , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

28.-29.9.2023

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • suomi

Kohderyhmä

Johtamis- ja asiantuntijatehtävissä toimivat

Aikataulu

28.-29.9.2023

Koulutuspaikka

Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kampus

Kouluttaja

Ilkka Halava
Tulevaisuustutkija, keynote speaker, yritysvalmentaja, CBC

Ilkka Halava (KTM, CBC) on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frontier Oy:n sekä Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on yksi Suomen suosituimmista puhujista ja monen organisaation luottosparraaja. Sydämellinen radikaali, sovittelija, myötäajattelija. Mahdollisten tulevaisuuksien tarkkanäköinen kartoittaja ja ongelmien kärsivällinen ratkoja. Oppimisaddikti ja paremman huomisen rakentaja. Koska huomisen haasteista et selviä eilisen resepteillä. Ilkka Halavan pitkän ajan puhujakeskiarvo on 4,5 (asteikko 1-5).

Anna Savileppä
Työnohjaus- ja coachingkouluttaja

Anna Savileppä on työnohjaus- ja coachingkouluttaja. Hänen erityisosaamistaan ovat monimuotoisuuden ja monikulttuurisuuden johtaminen (diversity management) sekä kulttuurien välinen vuorovaikutus ja viestintä (intercultural communication). Kansainvälisyys ja kulttuurien välinen viestintä ovat usein liittyneet hänen työhönsä. Hän on toiminut konsulttina kansainvälisissä työtehtävissä: YK/UNFPAn tehtävissä Marokossa, Genevessä sekä konsultointitehtävissä Kaakkois-Aasiassa ja Afrikassa.

Kustannukset

Voit osallistua joko yhteen päivään tai molempiin päiviin. Hinta: 1 pv 265 € + alv 24 %, verollinen myyntihinta 328,60 € ja 2 pv 530 € + alv 24 %, verollinen myyntihinta 657,20 €. Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit.

Opintojakson (5 op) hinta on 1 525 € + alv 24 %, verollinen. myyntihinta 1 891 €. Hinta sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin, oppimistehtävät, kahvit ja henkilökohtaisen opintojen ohjauksen.

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

UEF Jatkuva oppiminen sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uuden työn johtaminen 28.-29.9.2023 ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus
Neulaniementie 2, 2 krs. |PL 1627
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppimisen koulutustarjonta on helppo väylä itsensä kehittämiseen, ammattiosaamisen täydentämiseen ja yrityksen osaamispääoman laajentamiseen. Toimimme kahdella kampuksella, Kuopiossa ja Joensuussa sekä sujuvasti myös verkossa ja valtakunnallisesti. Tarjoamme selkeitä kokonaisratkaisuja sinun tai yrityksesi tarpeisiin, olemme tukena kasvussa, suorituskyvyn parantamisessa...

Lue lisää kouluttajasta Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu