Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Lean 1: Lean-ajattelu

Jaatinen B.V.
Yhteenveto
2 päivää
1 150 EUR + alv 24 %
suomi
Avoin koulutus
Espoo, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Espoo
28.10.2020   (suomi)
1 150 EUR
Suomi
Sopimuksen mukaan  (suomi)
1 150 EUR

Lean 1: Lean-ajattelu

Lean 1: Lean-ajattelu

Koulutus Lean 1: Lean-ajattelu

Opi kahdessa päivässä, mitä Lean-ajattelu tarkoittaa ja miten voit Leanin avulla tehostaa yritysprosesseja. 
Lean-ajattelu on liiketoimintamenetelmä, jonka avulla prosesseja ja toimintoja voi parantaa tuottamattomia aktiviteettejä eli hukkaa poistamalla. Lean-ajattelun avulla pystytään tehostamaan toimintaa, parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja laatua sekä samalla myös parantamaan työntekijöiden tyytyväisyyttä. Koulutuksessa opit teorian ja harjoitusten avulla katsomaan työympäristöäsi uudesta näkökulmasta. Saat myös konkreettisia eväitä parantaa sitä.

Koulutuksen sisältö ja koulutusmateriaali

Koulutus koostuu Lean -teoriasta ja sen soveltamisesta käytäntöön koulutuksen aikana järjestettävässä Lean -simulaatiossa. Koulutuksessa käydään läpi Leanin 5 perusperiaatetta (Arvo, Arvoketju, Virtaus, Imuohjaus ja Täydellisyyteen pyrkiminen) ja harjoittelemme erilaisia Lean-tekniikoita (esim. arvovirta-analyysi, prosessin balansointi, prosessisyklin tehostaminen ja visuaalinen prosessiohjaus). Tekniikoiden avulla opit, miten voit toteuttaa Lean-ajattelua käytännössä erilaisissa prosesseissa. Koulutus on rakennettu ison Lean-simulaation ympärille. Simulaation edetessä opit lisää työkaluja ja voit harjoitella niitä heti käytäntöön. 

Koulutuksessa käytetään suomenkielistä koulutusmateriaalia. Saat myös yksityiskohtaisen toimintamallin Lean-ajattelun toteuttamiseen koulutuksen jälkeen omassa työympäristössäsi.

Koulutuksen interaktiivisen ja harjoituspitoisen opetusmuodon vuoksi koulutukseen otetaan poikkeuksellisesti enintään vain 8 osallistujaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat yksityiskohtaisen ohjelman tai muuta lisätietoa aiheesta Lean-ajattelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat oppia parantamaan yritysprosesseja Lean-ajattelun pohjalta. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on valmius vetää Lean-parannusprojekteja omassa organisaatiossaan koulutuksen aikana opittujen vaiheiden mukaan. 

Aikataulu

Seuraava avoin Lean Ajattelu -koulutus järjestetään Espoossa:

Koulutus kestää kaksi päivää. 

Syksy 2020:

  • 28. - 29. lokakuuta 2020

Koulutuspaikka

Espoo ja Oulu

Kouluttaja

Marja JaatinenKouluttajana toimii DI Marja Jaatinen.

Marja on kokenut Lean 6 Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB. Hän on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi kansainvälisellä tasolla jo vuosia teollisuudessa, eri palvelualoilla ja valtion hallinnossa. Marja kouluttaa nyt myös Suomessa suomen kielellä.

Kustannukset

Avoimen koulutuksen hinta on 1.150,- € + alv. / osanottaja. Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen sekä tarjoilut (lounas ja välipalat).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean 1: Lean-ajattelu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Jaatinen B.V.

Jaatinen B.V.

Ota käyttöösi Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja nyt myös Suomessa. Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille...


Lue lisää kouluttajasta Jaatinen B.V. ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jaatinen B.V.

Arnhemsebovenweg 92
3971 Driebergen-Rijsenburg, Alankomaat

 Näytä puhelinnumero
www.leansixsigmakoulutus.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 7 arviointiin

Terhi
(5)
Toinen päivä avasi vielä enemmän kokonaisuutta käytännössä.
Jesse Laihoaho
(5)
Sami Vuorikkinen
(4)
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 7 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 272 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean 1: Lean-ajattelu täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: