Lean Six Sigma Yellow Belt

Jaatinen B.V.
Yhteenveto
1 päivä
650 EUR + alv 24%
suomi
Koulutus
Espoo, Useita paikkakuntia

Alkavat koulutukset
Espoo
650 EUR
8.12.2023

Suomi
650 EUR
Sopimuksen mukaan
Lean Six Sigma Yellow Belt

Lean Six Sigma Yellow Belt

Yellow Belt -koulutuksemme on vaihteleva ja interaktiivinen päivän koulutus, jossa opit Lean Six Sigman perusteet, koet käytännössä sen parannuspotentiaalin ja saat valmiudet tehdä yksinkertaisia, mutta tuloksellisia parannuksia työympäristössäsi.

Koulutuksessa teoria on yhdistetty käytännön esimerkkeihin, ryhmätöihin, keskusteluihin ja simulaatioon. Keskustelemme myös käytännön sovellutuksista osallistujien omassa ympäristössä. Saamamme palautteen perusteella osallistujamme ovat kokeneet eri opetustekniikoiden yhdistämisen innostavana ja oppimista helpottavana. Myös opitun soveltaminen omassa työympäristössä koulutuksen jälkeen yksinkertaistuu.

Kouluttajana on kansainvälisesti kokenut, sertifioitu Master Black Belt, joka kouluttaa nyt myös Suomessa suomeksi.

Mitä koulutus tarjoaa osanottajille?

Koulutuksen jälkeen hallitset tärkeimmät Lean Six Sigma -käsitteet, soveltuvuusalueet ja menestystekijät. Opit myös katsomaan työympäristöäsi uudella tavalla, mikä mahdollistaa organisaation parannuspotentiaalin arvioinnin ja jo ensimmäisten muutosten implementoinnin. 

Koulutuksen sisältö

Yellow Belt on yhden päivän kestävä koulutus Lean Six Sigman peruskäsitteisiin: 

  • Käymme koulutuksessa aamupäivällä läpi Lean Six Sigma -teorian interaktiivisesti, osallistujien omaan tilanteeseen soveltaen.
  • Iltapäivällä käymme läpi Lean Six Sigma -projektiesimerkin, miten palvelujen läpimenoaikaa lyhennettiin 90 % kahdessa viikossa samalla, kun työtyytyväisyys organisaatiossa parani 30 %. Harjoittelemme opittua myös simulaatiossa, jossa osallistujat kokevat itse, miten Lean Six Sigman avulla voit toimintaa tehostaa. Koet käytännössä miten työprosessi analysoidaan ja parannetaan opituilla Lean-työvälineillä.
  • Päivän päätteeksi keskustelemme vielä, miten osallistujat voivat käyttää Lean Six Sigmaa koulutuksen jälkeen konkreettisesti omassa työympäristössä.

Saat koulutukseen osallistumalla suomenkielisen koulutusmateriaalin sekä kirjan Lean Six Sigman peruskäsitteistä.

Kiinnostuitko Lean Six Sigma -koulutuksesta?

Järjestämme avoimia koulutuksia Espoossa sekä yrityksen sisäisiä koulutuksia räätälöityinä yrityksen tarpeisiin.

Jos haluat ilmoittautua tai lisätietoa aiheesta Lean Six Sigman perusteet, Yellow Belt, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake.

Kohderyhmä

Yellow Belt -koulutus soveltuu henkilöille, jotka harkitsevat Lean Six Sigman aloittamista organisaatiossaan tai haluavat oppia Lean 6 Sigman perustiedot. Koulutus sopii myös Lean Six Sigma -projektien jäsenille.

Koulutuspaikka

Koulutus kestää yhden päivän. Seuraava avoin koulutus järjestetään Espoossa (Leppävaara):

      • 08. joulukuuta 2023, klo 9.00 - 16.00

Mikäli haluat koulutuksen yrityksesi sisäisenä koulutuksena, ota yhteyttä.

Kouluttaja

Marja JaatinenYellow Belt -koulutuksen kouluttajana on DI Marja Jaatinen.

Marja on kokenut Lean 6 Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB. Hän on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi kansainvälisellä tasolla jo vuosia teollisuudessa, eri palvelualoilla ja valtion hallinnossa. Marja kouluttaa nyt myös Suomessa suomen kielellä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 650,- € + alv. 24 % / osanottaja. Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen ja tarjoilut.

Koulutusta järjestetään myös yrityksen sisäisenä koulutuksena. Kysy lisää »

Jaatinen B.V.

Ota käyttöösi Lean ja Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja myös Suomessa. Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille organisaatiotasoille....


Lue lisää kouluttajasta Jaatinen B.V. ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean Six Sigma Yellow Belt? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Jaatinen B.V.

Jaatinen B.V.

HJE Wenckebachweg 123
1096 Amsterdam

 Näytä puhelinnumero
www.leansixsigmakoulutus.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 39 arviointiin

Markus

Sain koulutuksesta sen ymmärryksen aiheesta, jota lähdin alunperin hakemaan. Koulutus toimi minulle hyvin juuri tähän tarkoitukseen. Marja on kouluttajana todellinen ammattilainen. Hän on selkeä ilmaisussaan ja osaa ottaa koulutettavien taustan hyvin huomioon kommunikoinnissa. Kaiken kaikkiaan erittäin selkeä ja tiivis johdatus aiheeseen. Vas...

Näytä kokonaan
Patrik

Minulla oli koulutukselle kaksi tavoitetta: oppia ymmärtämään Lean Six Sigman perusteet + niiden käyttö ja miten sitä voidaan käyttää muotoiluajattelun kanssa. Jälkimmäinen tavoite ei täysin toteutunut ja ymmärrän ettei sitä yksinkertaisesti olisi kerennyt käymään syvällisesti läpi yhden kurssipäivän aikataulussa. Sain kuitenkin hyvät eväät m...

Näytä kokonaan
Tarja

Erittäin hyvin suunniteltu ja vedetty koulutus, koko porukka viihtyi ja osallistui keskusteluihin aktiivisesti. Mielenkiinto virisi myös jatkokoulutuksiin. Lentokoneen valmistus oli kuumottavaa, mutta erittäin hauska tapa konkretisoida Leaniä ja jatkuvaa parantamista.

Arvioinnit
Arvioinnit
(4,6)
Perustuu 39 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 402 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean Six Sigma Yellow Belt täytä seuraavat tiedot: