Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Lean Six Sigma Green Belt

Jaatinen B.V.
Yhteenveto
9 päivää
2 650 - 2 950 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Espoo, Helsinki, Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
2 650 EUR
30.9.2021

Helsinki
2 650 EUR
5.10.2021

Suomi
2 950 EUR
Sopimuksen mukaan

Verkossa
2 650 EUR
Sopimuksen mukaan
Lean Six Sigma Green Belt -koulutus

Lean Six Sigma Green Belt

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus jatkuu syksyllä 2021 etä- , lähi- ja hybridikoulutuksina. Lähipäivien koulutuspaikat: Helsinki ja Espoo. 

Opi tehokkaimmat Lean Six Sigman ja muutoksen hallinnan menetelmät, joita toiminnan tehostamisessa tarvitaan. Jaatinen L6S Consulting kouluttaa ja valmentaa sinut Lean Six Sigma Green Belt -sertifiointiin ISO 18404 standardin mukaisesti. Kouluttajana on kansainvälisesti kokenut, sertifioitu Master Black Belt, joka kouluttaa myös Suomessa suomeksi. Koulutuksen ohessa kouluttaja ohjaa osallistujia myös sertifioinnin saavuttamisessa. Tutustu koulutukseen, uniikkiin, innostavaan koulutustapaan ja osallistujien kokemuksiin.

Mitä Green Belt -koulutus tarjoaa osanottajille?

Green Belt -koulutuksen jälkeen

 • hallitset Lean Six Sigman peruskäsitteet ja -välineet Green Belt -tasolla ja voit toimia parannusprojektien vetäjänä omalla asiantuntija-alueellasi tai tiimin jäsenenä laajoissa Lean Six Sigma -projekteissa
 • olet saanut ensimmäisen projektisi päätökseen tai pystyt päättämään projektisi ennakoitavissa olevassa aikataulussa
 • sinun on mahdollista hyväksyttää projektityösi ja saada Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatti
 • sinulla on Green Belt -kontaktiverkosto ja ilmainen pääsy kouluttajan järjestämiin Lean Six Sigma – webinaareihin, joissa koulutetut Beltit vaihtavat kokemuksiaan ja esittelevät projektejaan.  

Kannattaa tutustua myös koulutusarviointeihin, miten jo koulutuksen käyneet ovat koulutuksen kokeneet klikkaamalla sivuillamme: "Arvioinnit".  

Uniikki koulutustapa Suomessa

Jaatinen L6S Consulting on panostanut erityisesti koulutuksen interaktiivisuuteen, vaihtelevuuteen ja erilaisiin oppimismenetelmiin oppimiskokemuksen parantamiseksi sekä etä- että lähipäiväkoulutuksissa. Lean Six Sigma -teoria on yhdistetty käytännön esimerkkeihin, keskusteluihin, ryhmätöihin, simulaatioihin ja kertausharjoituksiin. Oppimisen tukena on laaja digitaalinen oppimisympäristö. Koulutuksessa on runsaasti aikaa myös käytännön sovellutuksiin osallistujien omassa tai vastaavanlaisessa ympäristössä.

Koulutuksessa hyödynnetään moderneja opetusmenetelmiä ja uusimpia digitaalisia tekniikoita. Kouluttaja on esim. kehittänyt, yhdessä kansainvälisen pelitoimittajan kanssa, täysin uudenlaisen oppimistavan Green Belt -koulutuksissa korvaamalla tyypilliset manuaaliset prosessiharjoitukset todellisuutta paremmin vastaavalla digitaalisella simulaatiolla. Simulaatiossa osallistujilla on oma yritys, jonka prosessia parannetaan yhdessä. Simulaatio etenee koulutuksen aikana teorian kanssa samanaikaisesti. Uusia menetelmiä harjoitellaan heti käytännössä. Simulaatio tuottaa myös dataa reaaliajassa. Osallistujat oppivat analysoimaan dataa, mutta myös miettimään, miten edetä vähälläkin datalla ja toisaalta miten toimia tilanteissa, joissa on liikaa dataa. Simulaatiota pelataan lähes joka koulutuspäivä. Se on samalla hauska tiimiharjoitus, joka keventää koulutusta ja lisää kontakteja osallistujien välillä, myös etäopetuskoulutuksissa. Koulutuksen päätteeksi simulaatioprojekti on valmis ja saat siitä hyvän, itse koetun ja dokumentoidun esimerkin jatkoon.

Opetus sisältää kontaktipäivien tueksi laajan koulutusmateriaalin digitaalisessa oppimisympäristössä (kts. alla kohta ”Koulutusmateriaali”). 

Green Belt -koulutuksen sisältö

Koulutus kattaa Green Belt -tasoisesti mm. seuraavat aiheet:

 • Milloin, miksi ja miten käyttää Lean Six Sigmaa: Johdanto Leanin ja Six Sigman tehokkaaseen hyödyntämiseen erilaisissa organisaatioissa ja erityyppisissä projekteissa.
 • Projektin hallinta: 12 askeleen Lean Six Sigma DMAIC projektirunko, (DMAIC: Define, Measure, Analyze, Improve, Control)
 • Define-vaihe: Parannusprojektin valinta ja rajaus asiakkaan äänen kartoittamisen, projektisopimuksen ja riskimatriisin avulla.
 • Measure-vaihe: Projektin tavoitteen määrittäminen ja mittausten luotettavuuden testaus mm. prosessin kuvauksen, operationaalinen mittausyksikön määrittämisen ja mittausjärjestelmän analysoinnin avulla.
 • Analyze-vaihe: Prosessin suorituskyvyn mittaaminen prosessin ohjauskorteilla, graafisilla menetelmillä ja kyvykkyysanalyyseillä. Juurisyiden määrittäminen prosessin arvovirtakuvauksen ja hypoteesitestauksen avulla.
 • Improve-vaihe: Ratkaisun määrittäminen ja validointi data-analyysimenetelmillä ja Lean-menetelmillä.
 • Control-vaihe: Ratkaisun jalkauttaminen niin, että tulokset implementoidaan pysyvästi ja samalla luodaan jatkuvan parantamisen kulttuuri.
 • Muutoksen hallinta: Erilaiset muutoksen hallinnan tekniikat kuuluvat oleellisena osana kaikkiin DMAIC-vaiheisiin Green Belt -koulutuksessamme. Katamme erilaisia menetelmiä projektiryhmän sekä kaikkien sidosryhmien mobilisointiin projektin tulosten saavuttamiseksi. 

Koulutus kestää 9 päivää ja jakautuu 2-3 päivän koulutusjaksoihin n. 3 kuukauden aikana. Jotta Green Belt -koulutuksesta saisi mahdollisimman paljon irti, on suositeltavaa, että osallistujilla on oma parannusprojekti koulutuksen aikana (oma tai yhdessä muiden Belttien kanssa). Saat ennen koulutuksen alkua yksityiskohtaiset ohjeet projektin valitsemisesta. Koulutukseen sisältyy myös 4 tuntia Master Black Belt -kouluttajan henkilökohtaista projektivalmennusta. 

Koulutusjaksojen välillä voit soveltaa opittua heti käytäntöön projektissasi. Voit halutessasi käyttää omaa projektiasi myös koulutuksessa osana harjoituksia ja interventioita.

Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus hyväksyttää projektityösi. Vaatimukset läpäisseet saavat Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatin.

Kiinnostuitko Lean Six Sigma Green Belt -koulutuksesta?

Avoimeen koulutukseen otetaan enintään 12 osallistujaa, joten ilmoittaudu pikaisesti. Mikäli olet kiinnostunut koulutuksesta yrityksesi sisäisenä koulutuksena, ota yhteyttä

Kohderyhmä

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus sopii sinulle, jos haluat parantaa yritysprosesseja ja oppia tehokkaita menetelmiä huomattavien parannusten (50-90 %) aikaansaamiseksi lyhyessä ajassa. Jaatinen Lean Six Sigma Consulting -koulutus on hyvä valinta, jos etsit innostavaa koulutusta Green Belt-sertifiointiin johtavaa koulutuspakettia, jossa Six Sigma, Lean ja Muutoksen hallinta on integroitu yhdeksi, tuloksia tuottavaksi lähestymistavaksi.

Jos sinulla on paljon dataa käsiteltävänä ja vedät vaativia prosessinparannusprojekteja, voi sinua kiinnostaa myös Black Belt -koulutus. Lue lisää tästä vaihtoehdosta klikkaamalla: Lean Six Sigma Black Belt -koulutus.  

Koulutusmateriaali

Käyttäjäystävällinen koulutusmateriaali

Osallistujana saat täysin suomenkielisen koulutusmateriaalin digitaalisessa oppimisympäristössä (oppimisalusta). Oppimisympäristössä koulutusmateriaali on jäsennetty Lean Six Sigma -projektiaskeleiden (ns. DMAIC) mukaan. Teoria, valmiit pohjat, mallit, videot, tehtävät, keskustelut jne. on oppimisympäristössä integroitu tähän DMAIC-rakenteeseen.

Oppimisalustan monipuolinen sisältö tukee kontaktiopetetusta, mahdollistaa osaltaan tehokkaan oppimisen eri lähestymistavoilla ja vapauttaa aikaa syventävään oppimiseen ja lisäharjoitteluun koulutuspäivien aikana. Oppimisalusta helpottaa lisäksi koulutukseen valmistautumista ja kertaamista koulutuksen jälkeen.

Minitab datan analysointiin

Koulutuksessa käytetään Minitab -tietokoneohjelmaa. Ohjelma on myös koulutuksen jälkeen hyvä apuväline datan analysoinnissa. Osallistujalla tulee olla koulutuksessa mukana kannettava tietokone, jolle on asennettu Minitab-ohjelma (mielellään versio 20 tai 19). Voit ostaa Minitab-lisenssin tai aloittaa 30 päivän ilmaisella koelisenssillä hankkimalla lisenssin Minitabiltä (Minitab.com). Jos haluat hankkia lisenssin vain muutamaksi kuukaudeksi, ota yhteyttä kouluttajaan edullisista vaihtoehdoista. Kouluttaja neuvoo tarvittaessa myös muissa ohjelman hankintaa liittyvissä kysymyksissä.

Koulutusaika ja -paikka

Avoimena järjestettävä koulutus kestää 9 päivää ja on jaettu useaan eri  koulutusjaksoon. Lisäksi koulutukseen sisältyy neljä tuntia kouluttajan etätukea osallistujan oman projektin ohjaamiseen.

Koulutuksia järjestetään eri muodoissa: kokonaan lähipäivämuotoisena tai kokonaan etänä, sekä hybridikoulutuksena. Voit valita itsellesi sopivimman koulutusmuodon.

Jos sinua mietityttää, mikä koulutusmuoto olisi sinulle sopivin, kannattaa ottaa yhteyttä kouluttajaan heidän tutkimuksesta, miten aikaisemmat koulutukseen osallistuneet ovat eri koulutusmuodot kokeneet. Kannattaa tutustua myös koulutusarviointeihin.

Syksyn avoimet Green Belt -koulutukset, joissa on vielä tilaa:

Syksy 2021 VI (hybridikoulutus Espoo, Leppävaara + etä)

 • Osa 1: 30. syyskuuta - 01. lokakuuta 2021, etäpetus
 • Osa 2: 14. - 15. lokakuuta 2021, etäopetus
 • Osa 3: 03. - 05. marraskuuta 2021, etäopetus
 • Osa 4: 25. - 26. marraskuuta 2021, lähiopetus, Espoo

Syksy 2021 VII (hybridikoulutus Helsinki, keskusta + etä)

 • Osa 1: 05. - 06. lokakuuta 2021, etäopetus
 • Osa 2: 11. - 12. lokakuuta 2021, etäopetus
 • Osa 3: 01. - 03. joulukuuta 2021, etäopetus
 • Osa 4: 18. - 19. tammikuuta 2022, lähiopetus, Helsinki

Jos lähipäiviä ei koronatilanteen vuoksi voida järjestää, siirrämme lähipäivät etämuotoon. 

Lähiopetuspäivien koulutuspaikka on hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulet sitten autolla, linja-autolla, junalla tai lentäen. Lähipäivien hintaan sisältyy autoparkki helposti löydettävässä parkkihallissa koulutuspaikan vieressä. Myös hotellimajoitus on muutaman kävelyminuutin päässä.

Mikäli haluat koulutuksen yrityksesi sisäisenä koulutuksena, ota yhteyttä.

Kouluttaja

Marja JaatinenGreen Belt -koulutuksen kouluttajana on DI Marja Jaatinen.

Marja on kokenut Lean 6 Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB. Hän on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi jo vuosia kansainvälisellä tasolla teollisuudessa, eri palvelualoilla ja valtion hallinnossa eri maissa. Marja kouluttaa nyt myös Suomessa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on

 • Etäkoulutus: 2.350,- € + alv. / osanottaja
 • Hybridikoulutus: 2.650,- € + alv. / osanottaja
 • Lähipäiväkoulutus: 2.950,- € + alv. / osanottaja

Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen ja tarjoilut (lähipäivät).

Lisäksi hintaan sisältyy neljä tuntia etätukea ja projektin tarkastuksen Green Belt -sertifiointia varten. Hintaan sisältyy myös Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatti kaikki vaatimukset läpäisseille.

Koulutusta järjestetään myös yrityksen sisäisenä koulutuksena. Kysy lisää »

Jaatinen B.V.

Ota käyttöösi Lean ja Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja myös Suomessa. Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille organisaatiotasoille....


Lue lisää kouluttajasta Jaatinen B.V. ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean Six Sigma Green Belt? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Jaatinen B.V.

Jaatinen B.V.

Arnhemsebovenweg 92
3971 Driebergen-Rijsenburg, Alankomaat

 Näytä puhelinnumero
www.leansixsigmakoulutus.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 78 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
Erittäin tehokas ja nopeatempoinen koulutus :) Vuolearning on todella hyvä apuväline seurata samalla kun koulutus etenee.
Matti Saukko
Tiivis, mielenkiintoinen ja haastava koulutus. Tämä etäkoulutus oli itselleni paras koulutus tyyli!!
Sanna Korpivaara
Koulutus oli käytännönläheinen ja todella auttoi oppimaan uutta. Harmittaa vain, ettei itsellä projekti edennyt koulutuksen kanssa samaa tahtia. Materiaalia oli paljon ja sitä oli luonteva seurata koulutuksen edetessä. 99,9 % materiaalista mikä koulutuspäivinä käytiin läpi, olikin oppimisalustassa. Näiden yhtenäisyys on tärkeää ainakin itselle.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 78 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 338 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Vastuullista laatujohtamista

Bureau Veritas perehdyttää ISO 9001 -standardiin, standardin vaatimuksiin ja sisäiseen auditointiin sekä toimittaja-auditointeihin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean Six Sigma Green Belt täytä seuraavat tiedot: