Hygieniapassitestit ja -koulutukset

Keuda Koulutuspalvelut Oy
Yhteenveto
6 tuntia
50 EUR + alv 24% (yht. 62 EUR)
Koulutus
Järvenpää

Alkavat koulutukset
Järvenpää
50 EUR
18.4.2023

Järvenpää
50 EUR
23.5.2023
Ravintolapöytä

Hygieniapassitestit ja -koulutukset

Oletko menossa töihin ravintolaan, kahvilaan, ruokakauppaan tai muuhun  työhön, jossa käsittelet pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita? Suorittamalla hygieniapassitestin hyväksytysti saat virallisen toistaiseksi voimassa olevan hygieniapassin, jolla osoitat hallitsevasi elintarvikehygienian perusasiat.

Hygieniaosaamiskoulutukset

Koulutuksessa käydään läpi elintarvikehygienian perusasiat ravintola-alan opettajan johdolla. Opit ymmärtämään mitkä kaikki asiat tulee huomioida, kun työskentelet pakkaamattomien helposti pilaantuvien elintarvikkeiden kanssa. Osallistut testiin heti koulutuksen jälkeen, kun opitut asiat ovat tuoreessa muistissa. Ilmoittaudut samalla sekä koulutukseen että testiin.

Hygieniapassitestit

Keudan hygieniapassitesti sisältää Keudan ennakkolukupaketin ja tunnukset verkko-opiskelumateriaaliin. Nämä toimitetaan sähköpostiisi ilmoittautumisajan päätyttyä. Hygieniapassitestin voi suorittaa joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi, mutta ennakkomateriaali on vain suomen kielellä.

Hygieniapassi postitetaan 3-4 viikon kuluessa testistä, kun olet läpäissyt testin. Jos et läpäise testiä ensimmäisellä kerralla, saat yhden uusinnan ilmaiseksi. Uusintatestiin ilmoittaudutaan normaalisti hygieniapassitestin ilmoittautumislomakkeella.

Ota testitilaisuuteen mukaan voimassaoleva, virallinen ja kuvallinen henkilöllisyystodistuksesi sekä kuulakärkikynä (sininen).

Luetut hygieniapassitestit

Luettu testi on suunnattu niille, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai joilla on luetun ymmärtämisen vaikeus. Ero tavalliseen testiin on, että testaaja lukee kysymykset. Jokainen vastaa kirjallisesti omaan lomakkeeseen. Testin aikana ei voi kysyä eikä keskustella. Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hygieniapassitestit ja -koulutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Hygieniaosaamiskoulutus ja -testi

27.1.2023, klo 9.00-15.00

Hygieniapassitestit

27.1.2023, klo 14.00-15.00

7.2.2023, klo 15.00-16.00

14.3.2023, klo 15.00-16.00

18.4.2023, klo 15.00-16.00

23.5.2023, klo 15.00-16.00

Kustannukset

Hygieniaosaamiskoulutus ja -testi
100,00 € (sis. ALV 24 %)

Hygieniapassitesti
62,00 € (sis. ALV 24 %)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hygieniapassitestit ja -koulutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...


Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Sibeliuksenväylä 55

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hygieniapassitestit ja -koulutukset täytä seuraavat tiedot: