Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vierasesinehallinta elintarviketyössä

Laatu & Liike Oy
Yhteenveto
2 tuntia
200 EUR + alv 24 % (yht. 248 EUR)
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
Sovittavissa erikseen

Verkossa
200 EUR
Milloin tahansa
Vierasesinehallintaa

Vierasesinehallinta elintarviketyössä

Vierasesinehallinnan tuntemus ja vierasesineriskin arviointi ovat olennainen osa elintarviketurvallisuutta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi vierasesinehallinnan kokonaisuus käytännönläheisillä esimerkeillä.

  • Mitä vierasesineet ovat
  • Vierasesineiden merkitys takaisinvedoissa ja reklamaatioissa
  • Vierasesineriskin arviointi
  • Vierasesineriskin hallintakeinot
  • Toiminta vierasesineriskiä epäiltäessä
  • Testi, jonka hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vierasesinehallinta elintarviketyössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Elintarvikeyritysten ja ammattikeittiöiden työntekijät ja työnjohto.

Kouluttaja

Kouluttaja THM, lead auditor Vuokko Niemitalo, Laatu&Liike Oy.

Vuokolla on noin 20 vuoden kokemus elintarvikealan laatujärjestelmien rakentamisesta ja kouluttamisesta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vierasesinehallinta elintarviketyössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laatu & Liike Oy

Laatu & Liike Oy tarjoaa elintarvikealan koulutusta

Maalaisjärjellä, tiedolla ja taidolla rakennettu laatu on elintarvikealan henkivakuutus. Kokemuksen tuomalla varmuudella Laatu & Liike Oy auttaa täyttämään asiakkaiden, lainsäädännön ja laatustandardien vaatimukset. Asiakkaiden aikaa ei käytetä opetteluun, vaan kääritään hihat ja ryhdytään töihin, luotettavasti ja luottamuksella. Laatu & Liike...


Lue lisää kouluttajasta Laatu & Liike Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laatu & Liike Oy

Puijonsarventie 11
70260 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.laatuliike.com

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Elintarviketurvallisuus kuntoon

Bureau Veritaksen ISO/FSSC 22000 -koulutus auttaa varmistamaan, että elintarviketurvallisuutenne vastaa kansainvälisiä laatustandardeja.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vierasesinehallinta elintarviketyössä täytä seuraavat tiedot: