Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Elintarvikealan perustutkinto

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
3 vuotta
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
suomi
Haku päättyy: Jatkuva haku
Tutkinto
Forssa
Alkavat koulutukset
Forssa
0 EUR
joustava aloitus

Forssa
0 EUR
joustava aloitus
Elintarvikealan perustutkinto

Elintarvikealan perustutkinto

Elintarvikealan ammattilaisia tarvitaan joka päivä, nyt ja tulevaisuudessa!

Koulutusalan voit valita kiinnostuksesi mukaan:

Leipomoalan koulutusohjelmasta valmistuu leipuri-kondiittoreita, jotka voivat työskennellä pienissä tai keskisuurissa leipomoissa ja konditorioissa tai teollisuusleipomoissa, paistopisteissä, kahvila-konditorioissa, suurtalous- ja ravintola-alan toimipisteissä sekä pitopalveluyrityksissä. Koulutus painottuu ruoka- ja kahvileipien valmistukseen sekä konditoriatuotteiden ja leipomoeinesten valmistukseen.

Liha-alan koulutusohjelma, lihatuotteiden valmistaja; Liha-alan koulutusohjelmasta valmistuu lihatuotteiden valmistajia, jotka voivat työskennellä lihavalmisteiden valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä pienyrityksissä tai suurteollisuudessa. Koulutus painottuu lihan käsittelyyn ja lihavalmisteiden valmistukseen ja pakkaukseen.

Elintarviketeknologian koulutusohjelma, elintarvikkeiden valmistaja; Elintarviketeknologian koulutusohjelmasta valmistuu elintarvikkeiden valmistajia, jotka voivat työskennellä elintarvikkeiden valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä. Koulutus painottuu ruokavalmisteiden valmistukseen, kasvisten ja kalan käsittelyyn ja jalostukseen sekä marja- ja hedelmävalmisteiden valmistukseen.

Elintarvikealan perustutkinto muodostuu kolmesta pakollisesta ja valinnaisista tutkinnon osista. Tutkinto on valmis, kun kaikki tutkinnon osat on suoritettu hyväksytysti.

Koulutuksen aikana suoritetaan alalla työskenteleviltä vaadittavat lupakortit (hygieniapassi, työturvallisuuskortti, ensiapu 1, trukkikortti)

Koulutuksen toteutus

Koulutus sisältää sekä lähiopetusta, itsenäistä opiskelua että ohjattua oppimista työpaikalla. Ennen koulutuksen alkua jokaiselle osallistujalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikealan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Opiskelija kustantaa itse oppikirjat sekä muun tarvittavan opetusmateriaalin. Perustutkinto suorittaville opiskelijoille tarjotaan maksuton aamupuuro ja lounas (ei koske oppisopimus, eikä työvoimapoliittisessa koulutuksessa opiskelevia).

Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 36 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Elintarvikealan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: