🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Turvallisuuspäällikkökurssi / valmennusohjelma

Pointsi, paikassa Helsinki
Kesto
10 päivää
Kesto
10 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Turvallisuuspäällikkökurssi / valmennusohjelma

Turvallisuuspäällikkökurssi / valmennusohjelma / Pointsi

Toteutamme nykyaikaisen ja ammatillisen asiantuntija- ja päällikkövalmennuksen, joka antaa osallistujalle valmiudet toimia monipuolisesti erilaisissa turvallisuuden ja riskienhallinnan kehittämis- ja johtamistehtävissä.

Koulutuksen sisältö:

Koulutuksessa yhdistämme korkean asiantuntijuuden sekä käytännönläheisyyden sekä sovellamme opittua käytäntöön. Koulutus alkaa peruskoulutuksella, jossa keskitytään johtamis- sekä turvallisuus- ja riskienhallintajohtamistaitojen kehittämiseen. Peruskoulutuksen päätteeksi suoritetaan tentti, jonka jälkeen jatketaan erikoistumiskoulutukseen syventämään osaamista.

Valmennuksen jälkeen osallistuja saa:

  • hyvät valmiudet toimia turvallisuuspäällikkönä tai muissa turvallisuuteen liittyvissä kehittämis- ja päällikkötehtävissä.
  • valmiudet toimia asiantuntijatehtävissä niillä erikoistumiskoulutuksen osa-alueilla, jotka hän on hyväksytysti suorittanut.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuuspäällikkökurssi / valmennusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Valmennus sopii yrityksissä ja julkisen sektorin organisaatioissa toimiville toimialasta riippumatta.

Aikataulu

Kesto lähi- ja etäkoulutus yhteensä 10 pv

Ajankohta:

22.4, 7.5, 8.5, 9.5, 21.5, 22.5, 23.5, 28.5, 29.5, 30.5

Koulutuspaikka

Lähiopetus paikka sovitaan toiveidenne mukaan. 

Ajankohdat räätälöidään ETÄ-aloituspäivänä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 990 € /henkilö + ALV 24 %. Mahdollisen ELY-tuen jälkeen yrityksen maksuosuus riippuu organisaation koosta.

Osallistumismaksuun sisältyy koulutusmateriaali sekä PDF-todistus osallistumisesta.

Turvallisuuspäällikkövalmennukseen voi saada tukea Uudenmaan ELY-keskukselta. Tuen suuruus riippuu valmennukseen osallistuvan henkilön taustaorganisaation koosta ja on 30–50 % em. kustannuksista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuuspäällikkökurssi / valmennusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Pointsi
Konepajankuja 1
00510 Helsinki

Pointsi – osuvaa koulutusta

Meiltä löydät oman osaamisen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi kattavan paketin erilaisia koulutuksia! Asiantuntijamme kouluttavat niin työturvallisuuden, tekoälyn, kuin erilaisten auditointi ja laatutyökalujen käyttöön aina palo- ja kiinteistöturvallisuuteen. Eikä tässä vielä kaikki, kurkkaa mitä meillä olisi tarjota just teidän tarpeisiin! Valitse omasi,...

Lue lisää kouluttajasta Pointsi ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu