Sisäisen auditoijan pätevöittävä syvävalmennus (3 pv)

Qualitas Fennica, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
3 päivää
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
3 päivää
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sisäisen auditoijan pätevöittävä syvävalmennus (3 pv)

Kuvassa kouluttaja Jussi Moisio luokan edessä

Sisäinen auditointi on järjestelmällinen, riippumaton ja dokumentoitu prosessi, jossa hankitaan objektiivisesti arvioitavaa todistusaineistoa sen määrittämiseksi, missä määrin auditointikriteerit on täytetty. Uudistetut johtamisjärjestelmästandardit korostavat aiempaa kattavammin johtajuuden roolia ja vastuita, henkilöstön osallistamista jatkuvaan parantamiseen, strategisten painotusten seurantaa, sidosryhmien tarpeiden ja odotusten huomioon ottamista, riskien ja mahdollisuuksien hallintaa, erilaisten tunnuslukujen analysointia ja hyödyntämistä jne.

Tehokas auditointi vaatii auditoijilta sitoutumista ja omistautumista paitsi itse auditointitehtävien suunnitteluun kuin myös itsensä jatkuvaan kehittämiseen.

Nykyistä auditointia voisi kutsua entistä painokkaammin liiketoimintaedellytysten tutkinnaksi, asiakaslupausten toteutumisen seurannaksi, toimintakulttuurin toimivuuden havainnoimiseksi, prosessien ja arvovirtojen sujuvoittamiseksi kuin auditoitavien aktivoinniksi tunnistamaan kehittämismahdollisuuksia asiakaskokemusten parantamiseksi. 2020-luvun auditointi vaatii auditoijilta ja organisaatioiden johdolta vahvaa panostusta yhteiseen suunnitteluun mitä auditoidaan, mitä tulevilta auditoinneilta odotetaan, miten auditoijien kompetensseja pitää jatkuvasti kehittää.

Tässä koulutuksessa paneudutaan uudistettujen johtamisstandardien, auditointikirjallisuuden uusien ideoiden sekä uudistetun auditointistandardin ISO 19011:2018 hyödyntämiseen sisäisissä auditoinneissa.

Miksi osallistua?

  • Saat 2020-luvun auditointitietämysvalmiudet ja välineet suunnitella, toteuttaa, raportoida auditointeja linjassa uudistettujen johtamisjärjestelmästandardien kanssa
  • Opit Lean-johtamisen ja laatukulttuurin painotuksia johtajuuden ja henkilöstön hyvinvoinnin edistämisen näkökulmasta
  • Saat tietoa mittarien, tunnuslukujen ja niiden analysoinnin hyödyntämisestä auditoinnin johtopäätösten teossa
  • Saat johtamisjärjestelmästandardeihin perustuvat sähköiset kysymyspohjat, esimerkkejä eri tyyppisten prosessien auditointikysymyksistä, kysymysaihioita Lean menetelmistä ja laatukulttuuria luotaavista teemoista

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisäisen auditoijan pätevöittävä syvävalmennus (3 pv), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Valmennus soveltuu kaikille, jotka haluvat valmentautua ja sitoutua vaativiin auditointitehtäviin, niille, joiden tehtäviin kuuluu auditointien vuosiohjelmien suunnittelu kuin myös auditointien jatkuva kehittäminen yhdessä johdon vastuuhenkilöiden kanssa. Valmennus soveltuu myös jo sisäistä auditointia jonkin verran suorittaneille oman osaamisen laajentamiseksi ja syventämiseksi. Valmennukseen kuuluva todellisen auditoinnin suunnittelu, toteutus ja raportointi vahvistaa myös käytännön taitoja.

Aikataulu

HUOMAATHAN, ETTÄ KOULUTUSPÄIVÄT EIVÄT OLE PERÄKKÄISINÄ PÄIVINÄ.

Seuraava toteutus 21.3., 26.3. ja 23.4.

1. Päivä

9:00 Koulutuksen avaus

Auditointiprosessi ja vuosiohjelma

11:30 Lounastauko

12:30 Auditoijan rooli

Standardit ja lainsäädäntö ohjaavina elementteinä

Kotitehtävän ohjeistus

16:00 Koulutus päättyy

2. Päivä

9:00 Koulutuspäivän aloitus

11:30 Lounastauko

12:30 Koulutus jatkuu

  • Harjoitusauditoinnin tehtävänanto

16:00 Koulutus päättyy

3. Päivä

9:00 Koulutuspäivän aloitus

11:30 Lounastauko

12:30 Koulutus jatkuu

  • Ohjeistus tenttiin

15:00 Koulutus päättyy

Kouluttaja

Jussi Moisio, perustaja, vanhempi konsultti, pääarvioija, Arter

Jussi Moisio on toinen Arterin perustajajäsenistä ja vanhempi konsultti. Hänellä on vuosikymmenten kokemus laadunhallinnan, ympäristö- ja turvallisuusasioiden, riskien hallinnan, jatkuvan parantamisen, prosessiajattelun ja prosessien mittaamisen sekä erilaisten arviointien ja auditointien parista.

Kustannukset

1800 € + alv. Hinta sisältää koulutuspäivän ja kattavan sähköisen kurssimateriaalin oppimisen tueksi. Hintaan sisältyy myös harjoitustyön ohjaus ja kommentointi sekä avointen kirjojen tentti ja todistus.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko hinta.

Qualitas Fennica tekee koulutuksia myös organisaatiokohtaisesti ja juuri sinulle räätälöitynä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Qualitas Fennica Twitterissä


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisäisen auditoijan pätevöittävä syvävalmennus (3 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Qualitas Fennica
Valimotie 21
00380 Helsinki

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...

Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu