Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sisäisen auditoijan pätevöittävä syvävalmennus (3 pv)

Qualitas Fennica
Yhteenveto
3 päivää
   
Verkossa
Koulutus

Sisäisen auditoijan pätevöittävä syvävalmennus (3 pv)

Kouluttaudu sisäisen auditoinnin asiantuntijaksi

Sisäinen auditointi on järjestelmällinen, riippumaton ja dokumentoitu prosessi, jossa hankitaan objektiivisesti arvioitavaa todistusaineistoa sen määrittämiseksi, missä määrin auditointikriteerit on täytetty. Uudistetut johtamisjärjestelmästandardit korostavat aiempaa kattavammin johtajuuden roolia ja vastuita, henkilöstön osallistamista jatkuvaan parantamiseen, strategisten painotusten seurantaa, sidosryhmien tarpeiden ja odotusten huomioon ottamista, riskien ja mahdollisuuksien hallintaa, erilaisten tunnuslukujen analysointia ja hyödyntämistä jne. Tehokas auditointi vaatii auditoijilta sitoutumista ja omistautumista paitsi itse auditointitehtävien suunnitteluun kuin myös itsensä jatkuvaan kehittämiseen.

Nykyistä auditointia voisi kutsua entistä painokkaammin liiketoimintaedellytysten tutkinnaksi, asiakaslupausten toteutumisen seurannaksi, toimintakulttuurin toimivuuden havainnoimiseksi, prosessien ja arvovirtojen sujuvoittamiseksi kuin auditoitavien aktivoinniksi tunnistamaan kehittämismahdollisuuksia asiakaskokemusten parantamiseksi. 2020-luvun auditointi vaatii auditoijilta ja organisaatioiden johdolta vahvaa panostusta yhteiseen suunnitteluun mitä auditoidaan, mitä tulevilta auditoinneilta odotetaan ja miten auditoijien kompetensseja pitää jatkuvasti kehittää. Tässä koulutuksessa paneudutaan uudistettujen johtamisstandardien, auditointikirjallisuuden uusien ideoiden sekä uudistetun auditointistandardin ISO 19011:2018 hyödyntämiseen sisäisissä auditoinneissa.

Koulutuksen hyödyt

  • Saat 2020-luvun auditointitietämysvalmiudet ja välineet suunnitella, toteuttaa ja raportoida auditointeja linjassa uudistettujen johtamisjärjestelmästandardien kanssa
  • Opit Lean-johtamisen ja laatukulttuurin painotuksia johtajuuden ja henkilöstön hyvinvoinnin edistämisen näkökulmasta
  • Saat tietoa mittarien, tunnuslukujen ja niiden analysoinnin hyödyntämisestä auditoinnin johtopäätösten teossa
  • Saat johtamisjärjestelmästandeihin perustuvat sähköiset kysymyspohjat, esimerkkejä eri tyyppisten prosessien auditointikysymyksistä, kysymysaihioita Lean-menetelmistä ja laatukulttuuria luotaavista teemoista.

Käytännön toteutus

Koulutus on kolmipäiväinen ja koostuu alustavista luennoista, käytännön esimerkeistä ja käytäntöön soveltavista harjoitteista.

Osallistujat saavat runsaan aineiston erilaisia malleja, työkaluja, työpohjia ja välineitä organisaatiokohtaisen sisäisten auditointien tueksi. Osallistujat suunnittelevat ja toteuttavat harjoitusauditoinnit, joista he saavat henkilökohtaisen palautteen. Arvioitavia seikkoja ovat auditoinnin toteutus, raportointi sekä valmennukseen kuuluvan avointen kirjojen tentin vastaukset. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisäisen auditoijan pätevöittävä syvävalmennus (3 pv), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennus soveltuu kaikille, jotka haluvat valmentautua ja sitoutua vaativiin auditointitehtäviin, niille, joiden tehtäviin kuuluu auditointien vuosiohjelmien suunnittelu kuin myös auditointien jatkuva kehittäminen yhdessä johdon vastuuhenkilöiden kanssa. Valmennus soveltuu myös jo sisäistä auditointia jonkin verran suorittaneille oman osaamisen laajentamiseksi ja syventämiseksi. Valmennukseen kuuluva todellisen auditoinnin suunnittelu, toteutus ja raportointi vahvistaa myös käytännön taitoja.

Tutkinto / todistus

Osallistujat saavat todistuksen pätevöittävästä syvävalmennuksesta.

Kouluttaja

Jussi Moisio - Perustaja, vanhempi konsultti, pääarvioija Arter

Jussi Moisio on toinen Arterin perustajajäsenistä ja hänellä on vuosikymmenten kokemus laadunhallinnan, ympäristö- ja turvallisuusasioiden, riskien hallinnan, jatkuvan parantamisen, prosessiajattelun ja prosessien mittaamisen kuin myös erilaisten arviointien ja auditointien parista. Jussi on tehnyt laajoja yksityisen alan kuin julkisen alan prosessien arviointeja, taustaselvityksiä ja haastatteluja sekä priorisoinut niiden perustalta kehittämiskohteet niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1800 € + alv 24%. Hinta sisältää koulutuspäivän, materiaalit sekä aamupalat, lounaat ja iltapäiväkahvit kaikkina koulutuspäivinä. Hintaan sisältyy myös harjoitustyön ohjaus ja kommentointi sekä avointen kirjojen tentti ja todistus.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisäisen auditoijan pätevöittävä syvävalmennus (3 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Qualitas Fennica Twitterissä


Qualitas Fennica

Qualitas Fennica

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Akuutin koronavirusepidemian johdosta kaikkiin Qualitas Fennican kevään aikana toteutettaviin koulutuksiin tullaan järjestämään mahdollisuus etäosallistumiselle. Kaikille koulutuksiin ilmoittautuneille lähetetään linkki, jonka kautta koulutukseen pääsee osallistumaan paikkariippumattomasti. Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset...


Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Qualitas Fennica

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 45 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Varmista kilpailukyky!

Laatu- ja kehityspäällikkövalmennuksella ennakoit riskit ja viet liiketoimintaa eteenpäin vastaamaan muuttuviin tarpeisiin.

Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sisäisen auditoijan pätevöittävä syvävalmennus (3 pv) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: