Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Quality Knowhow Karjalainen Oy

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 128 arviointiin

Tero
Jani
Kurssilainen
P.M.
Loistavan dramaturginen, asiallinen ulosanti koulutuksen aikana. Ei alkanut nukuttamaan :) Koko ajan jaksoi pysyä aktiivisena. Antti Piirainen on loistava kouluttaja.
Pasi
JH
Ehdottoman hyvä koulutus ja suositeltavissa kaikille Lean Six Sigma -hemmoille ja miksei myös muillekin.
Päivi
Antti on aina aivan loistava!! Osaava, älykäs ja osallistujat huomioiva.
Pauli
Pidin kovasti Antin sopivasti provosoivasta tavasta herätellä ajatuksia. Hyvä kiinnostava kouluttaja.
Laatujohtaja
Hyvin mielenkiintoinen ja motivoiva koulutus Six Sigma -menettelyyn. Tämän osaaminen olisi pitänyt ottaa hallintaan jo 20 vuotta sitten! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kiitokset Eerolle koulutuksesta!
Kurssilainen
Miksiköhän toleranssien laskemis-/asettamiskeinoja ei opeteta yleisemmin? Kurssilla kuulin ensimmäisen kerran, miten toleranssit lasketaan.
Koulutukseen osallistunut
Kiitokset Eerolle mahtavasta kurssista. Voisin jopa sanoa, että tämä kurssi opetti itselleni enemmän kuin koko 4 vuotta kestänyt ammattikorkeakoulu.
Jouni
Vaikka kahdessa jaksossa tuli asiaa siltikin hyvin paljon kerrallaan, jotta olisi ehtinyt sisäistämään ja miettimään omassa työssä.Tulevissa voisi olla joku "preppauskertakin".
Hyvää joulua
Enemmän esimerkkejä haasteellisesta ongelmanratkomisesta teollisuudessa
MK
Kun nyt monilla organisaatioilla kuten esim. omassani ISO 9001 sertifioinnit niin koulutuksen aihepiirin linkittyminen muuun laadunkehittämiseen olisi ollut suotavaa.
Markku
Mira
Suosittelisin erityisesti Anttia.
Kallep
Prima: Jarno on noheva digiteoreetikko joka osasi vääntää asiat BigData - noviisille ymmärrettävään muotoon. Kiitoksia. Vien kursseistanne tietoa eteenpäin talossamme, kun sattuu sopiva teema taas eteen.
Laura
Pertti
Kouluttaja seisoi välillä esitettävän materiaalin ja kuulijoiden edessä estäen näkemisen. Asiantuntemus asiasta erinomainen ja tutkijalähtöinen. Antoi hyvän perspektiivin teollisuudessa toimivalle käytännön tekijälle.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.