Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Quality Knowhow Karjalainen Oy

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 128 arviointiin

Tero
(4)
Jani
(5)
Kurssilainen
(4)
P.M.
(5)
Loistavan dramaturginen, asiallinen ulosanti koulutuksen aikana. Ei alkanut nukuttamaan :) Koko ajan jaksoi pysyä aktiivisena. Antti Piirainen on loistava kouluttaja.
Pasi
(4)
JH
(5)
Ehdottoman hyvä koulutus ja suositeltavissa kaikille Lean Six Sigma -hemmoille ja miksei myös muillekin.
Päivi
(5)
Antti on aina aivan loistava!! Osaava, älykäs ja osallistujat huomioiva.
Pauli
(5)
Pidin kovasti Antin sopivasti provosoivasta tavasta herätellä ajatuksia. Hyvä kiinnostava kouluttaja.
Laatujohtaja
(5)
Hyvin mielenkiintoinen ja motivoiva koulutus Six Sigma -menettelyyn. Tämän osaaminen olisi pitänyt ottaa hallintaan jo 20 vuotta sitten! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kiitokset Eerolle koulutuksesta!
Kurssilainen
(5)
Miksiköhän toleranssien laskemis-/asettamiskeinoja ei opeteta yleisemmin? Kurssilla kuulin ensimmäisen kerran, miten toleranssit lasketaan.
Sami
(5)
Koulutukseen osallistunut
(5)
Kiitokset Eerolle mahtavasta kurssista. Voisin jopa sanoa, että tämä kurssi opetti itselleni enemmän kuin koko 4 vuotta kestänyt ammattikorkeakoulu.
Jouni
(4)
Vaikka kahdessa jaksossa tuli asiaa siltikin hyvin paljon kerrallaan, jotta olisi ehtinyt sisäistämään ja miettimään omassa työssä.Tulevissa voisi olla joku "preppauskertakin".
Hyvää joulua
(4)
Enemmän esimerkkejä haasteellisesta ongelmanratkomisesta teollisuudessa
MK
(4)
Kun nyt monilla organisaatioilla kuten esim. omassani ISO 9001 sertifioinnit niin koulutuksen aihepiirin linkittyminen muuun laadunkehittämiseen olisi ollut suotavaa.
Henri
(5)
Jukka
(5)
Markku
(5)
Mira
(5)
Suosittelisin erityisesti Anttia.
Kallep
(5)
Prima: Jarno on noheva digiteoreetikko joka osasi vääntää asiat BigData - noviisille ymmärrettävään muotoon. Kiitoksia. Vien kursseistanne tietoa eteenpäin talossamme, kun sattuu sopiva teema taas eteen.
Elina
(4)
Ari
(5)
Laura
(4)
Olli
(4)
Pertti
(5)
Kouluttaja seisoi välillä esitettävän materiaalin ja kuulijoiden edessä estäen näkemisen. Asiantuntemus asiasta erinomainen ja tutkijalähtöinen. Antoi hyvän perspektiivin teollisuudessa toimivalle käytännön tekijälle.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.